»Бешикташ»: третя поспіль поразка

»Бешикташ»: третя поспіль поразка

Лютий виявився справді чорним місяцем для «Бешикташа». Перемігши в перших числах «Газіантеп ББ», у подальших чотирьох матчах підопічні Бернда Шустера не знали радощів перемог, причому в трьох із них програли. Якщо раніше команда в чемпіонаті претендувала на місце у трійці призерів, враховуючи результати останніх зустрічей, тепер вона і взагалі може опинитися поза межами першої десятки.

У 22-му турі чемпіонату Туреччини великий інтерес викликало протистояння двох стамбульських клубів – «Бешикташа» та «Фенербахче». Гра сповна виправдала очікування, вийшла бойовою, безкомпромісною, з інтригою та великою кількістю забитих м'ячів. Уже на четвертій хвилині номінальні гості вийшли вперед – автогол на свій рахунок записав Уйсал. Наприкінці першого та на початку другого таймів «Бешикташ» спочатку відігрався, а згодом і вийшов вперед. Цілком можливо, на цьому все б і закінчилося, не впіймай зірочку лідер «Фенербахче» Алекс. Три його м'ячі впродовж десяти хвилин буквально нокаутували «Бешикташ».

«Бешикташ» – «Фенербахче» – 2:4 (1:1).

«Бешикташ»: Речбер, Даг, Тораман, Феррарі, Койбаші, Ернст, Уйсал (Ауреліо, 70), Гуті, Сімао, Куарежма, У.Алмейда (Нобре, 87).

Голи: Даг (44), Тораман (50) – Уйсал (4, у свої ворота), Алекс (65, з пен., 72, 75).

Вилучений: Феррарі (63).

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер