Бетао няньчився із сином, Алмейда одружився, а Маграо відвідав тещу

На другий етап поглибленого медичного обстеження, який проходив у клініці «Борис» у четвер, зібралися переважно легіонери, до яких приєдналися українці Тарас Михалик, Артем Мілевський та Олександр Алієв. Процедура добре знайома всім гравцям, тому, без труднощів пройшовши всіх лікарів, динамівські бразильці охоче розповіли про свою зимову відпустку на батьківщині.

БЕТАО (захисник «Динамо»):

- Зимова відпустка цього року мені запам'ятається на все життя, оскільки в нашій сім'ї сталася радісна подія – дружина подарувала мені сина, якого ми назвали Лукою. Я був присутній під час пологів, і процес очікування був дуже хвилюючим. А коли син народився, я відчув величезну радість і щастя. Тепер буду допомагати дружині, міняти пелюшки, укладати сина спати (посміхається). Безсонних ночей у мене поки не було, Лука – хороший хлопчик, тільки дружина його годує через кожні три години, а решту часу він спить. Отже повноцінно відпочити як у фізичному, так і в моральному плані мені вдалося, місяця для цього цілком достатньо. Тепер старанно будемо тренуватися під час зборів, щоб виграти медалі чемпіонату.

* * *

Жерсон МАГРАО, захисник «Динамо»:

- Відпустку я провів у Ріо-де-Жанейро, потім поїхав у гості до тещі, яка мешкає в штаті Мінас-Жерайс, відвідав батьків у Сан-Паулу, і знову повернувся до Ріо, звідки прилетів до Києва. Був на пляжі, спілкувався з друзями, ми разом відзначали всі свята, тож я провів час із користю, і з цього дуже задоволений.

- Теща була рада тебе бачити?


- Так, дуже! Вона провела з нами тиждень, а потім теж поїхала до Ріо-де-Жанейро. Чим пригощала? Вона не дуже добре готує, тому нічого особливого ми не їли. Дружину я також не змушував готувати, в основному вважали за краще ходити до ресторанів чи кафе.

- Місяця вистачило, щоб відпочити?

- Так, звичайно. Безумовно, якщо людина звикла постійно працювати, їй важко цілий місяць нічого не робити, тому за тиждень до закінчення відпустки я відчув, що засумував за футболом і прагнув скоріше повернутися до Києва, щоб розпочати підготовку до продовження сезону.

- Насправді хотілося змінити спекотний Ріо на морозний Київ?

- У цей час року в Бразилії справді дуже жарко, але іншого виходу в нас усе одно немає – потрібно звикати й адаптуватися.

* * *

Леандро АЛМЕЙДА, захисник «Динамо»:

- Я відпочивав зі своєю сім'єю, ми ходили на пляж, засмагали, відвідав багато родичів і зустрівся з друзями. А коли повернувся до Києва, вже встиг поговорити з рідними через інтернет. Також сталися зміни в моєму сімейному статусі – я одружився, а навесні, після закінчення сезону, ми з дружиною збираємося повінчатися. Моя дружина тільки закінчила середню школу, тепер збирається вступати до інституту. Якось вона навіть приїжджала до мене до Києва.

Під час відпустки у футбол не грав, але для підтримки форми здійснював пробіжки пляжем. Отже недивно, що жодного кілограма зайвої ваги в мене немає. У Бразилії також всі, хто займається футболом, проходять подібний поглиблений медогляд, тому нічого нового я для себе сьогодні не виявив. До лікарів ставлюся спокійно, адже їхня робота задля нашого блага. Навіть дантиста не боюся, адже перевіряю зуби з регулярною періодичністю в Бразилії. Уже з нетерпінням чекаю на збори, оскільки влітку я лише тиждень пробув у Австрії, після чого отримав травму.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер