БЕТАО: «Радий повернутися до Києва й хочу грати в «Динамо»

БЕТАО: «Радий повернутися до Києва й хочу грати в «Динамо»

- Ви відчули, що повернулися додому, коли прилетіли до Києва?

- Звичайно-звичайно (усміхається). Київ – мій другий дім, Україна – друга батьківщина. Я дуже радий, що повернувся сюди.

- Які враження після гри?

- Я дуже радий, що повернувся до Києва. Поки що контракт ще не підписано, але потрібно почекати певний час, незабаром буде ще розмова з цього приводу – так сказав президент. У всякому разі, я дуже радий бути тут.

- Сьогодні ви провели неповний матч... Із чим це пов'язано?

- Ми про це домовлялися з тренером із самого початку. Мені ще не вистачає фізичних кондицій. Я майже готовий, але цього недостатньо. Гадаю, що за кілька днів я буду повністю готовим.

- Сергій Станіславович сказав, що ви провели лише кілька тренувань у загальній групі. На скільки відсотків готові фізично?

- Гадаю, десь на 80%. Потрібно ще тренуватися, щоб набрати форму. Я кожного дня працюю на базі, проводжу по 2-3 тренування. Хочу якомога швидше відновити свої кондиції.

- У «Динамо» зараз проблеми із захисниками. Коли зможете допомогти команді?

- Мені потрібно ще працювати для цього. Справді, в обороні зараз проблеми через травми гравців, тому я хочу якомога швидше підтягнути фізичні кондиції. Потім уже потрібно підписати контракт, поговорити з президентом про плани. Єдине, що можу сказати: я хочу грати в «Динамо».

* фото В.Раснер

Copyright © 2014 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер