Бетао: «Суперник не пробачив наших помилок»

Фото fclm.ru

Бразилець Бетао, незважаючи на поразку в матчі з «Локомотивом», погодився поділитися своїми думками щодо минулого спарингу.

- Підсумковий рахунок, звичайно, негативний. Але протягом підготовчого періоду результат контрольних матчів не дуже й головний. Головне – це втілення на полі тих тренувальних схем, які награвалися тренерським штабом упродовж тренувального процесу. І, потрібно сказати, в першому таймі, коли я грав на полі, нам це вдавалося.

- Проте, два голи команда пропустила саме в першій половині матчу…


- Справді, трохи несподівано, адже вони фактично вичавили максимум, створивши і реалізувавши два моменти. На жаль, ми припустилися необов’язкових помилок, які суперник не пробачив.

- У порівнянні з тією командою, яка протистояла «Динамо» влітку на зборі в Австрії, гра «Локомотива» з тих пір сильно змінилася?


- Якщо пригадати, то в тому матчі футболісти «Локомотива» були більше націлені на атаку. У сьогоднішньому поєдинку я цього не помітив.

- Зустріч із колишніми тренерами і партнерами по команді додала матчу особливий підтекст?

- Звичайно, ця зустріч була дуже приємною. Проте, для мене це був звичайний контрольний матч.

- Часті дощі в Марбельї позначилися на якості газону?

- Звичайно, поле було далеке не в ідеальному стані, але умови були однаковими для обох команд і цей чинник не може послужити нам виправданням.

* * *

Півзахисник «Локомотива» Олександр АЛІЄВ не брав участі в матчі проти своєї колишньої команди, спостерігаючи за грою з боку.

- На жаль, напередодні гри я застудився, тому моя участь у сьогоднішньому матчі була виключена, – із сумом в голосі розповів Олександр.

- Незвично було спостерігати за грою «Динамо» вже в якості гравця іншої команди?

- Ви знаєте, жодних особливих почуттів не відчував. Така доля футболіста, і сьогодні я є гравцем «Локомотива».

- У цілому побаченою грою залишився задоволений?

- Це товариський матч, і найголовніше, що обидві команди обійшлися без травм. У цій зустрічі «Локомотив» виявився сильнішим.

- Можеш оцінити форму, в якій твоя нинішня команда підходить до старту чемпіонату Росії?

- Я не тренер і не маю права давати подібні оцінки. Скажу лише, що на тренувальному зборі найголовніше – це ігрова практика. У нас триває підготовка до чемпіонату, і ще є час для того, щоб вийти на оптимальний рівень.

Юрій Вишневський, Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ), з Марбельї (Іспанія)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер