Бетао: «Попереду дуже важливий для нас матч»

Бетао: «Попереду дуже важливий для нас матч»

Підготовчий період у Туреччині добіг свого завершення. Футболісти «Динамо» у відмінному настрої готуються до поєдинку з «Шерифом», який відбудеться 15 грудня в Києві, про що розповів бразильський захисник Бетао.

- Підготовка до матчу з «Шерифом» пройшла за планом?


- Так, ми всі налаштовані виключно на перемогу, яка дозволить посісти перше місце у групі. В команді панує відмінний настрій – наближається до завершення футбольний сезон, незабаром розпочнеться відпустка. Але розслаблення у зв'язку з цим немає – в нас попереду один матч, який дуже важливий для нас.

- Твій співвітчизник Леандро Алмейда казав, що погодні умови в Мінську переніс без особливих наслідків. Тобі, наскільки знаємо, довелося важче...

- У мене змерзли ноги, руки, обличчя... Лікарям довелося навіть у перерві мені робити масаж пальців на ногах, оскільки я їх абсолютно не відчував. Проте, на полі про мороз забував, оскільки весь був сконцентрований на грі.

- Якщо в Києві будуть подібні морози, не побоїшся вийти на поле?


- Я професіонал, і моя справа грати, не звертаючи уваги на погоду. Тільки, можливо, наступного разу додатково втеплюся, щоб жодні морози мені були не страшні (посміхається).

- Раніше в тебе було таке, що за тиждень до відпустки футболістів збирали на зборі?

- Повноцінними зборами цей підготовчий період назвати не можна. Ми заповнюємо паузу, що утворилася між матчами Ліги Європи, тому підтримую рішення тренерського штабу поїхати до Туреччини і готуватися до матчу з «Шерифом» у комфортних погодних умовах.

- Контрольний матч проти «Спартака» з Нальчика став хорошою розминкою у процесі підготовки до матчу Ліги Європи?

- Безумовно, контрольний матч став розрадою серед щоденних тренувальних буднів. Було видно, що команда суперника недостатньо зіграна, але ми отримали задоволення від гри.

- Перед тим, як приїхати до Туреччини, ти відвіз дружину з дитиною до Бразилії. Сам приєднаєшся до них після матчу з «Шерифом»?

- Так, відпустку проведу з дружиною та сином у Бразилії. Сьогодні Луці якраз виповнюється один рік (посміхається). Ми не прибічники подорожей, тому всю відпустку проведемо в домашній атмосфері, а я буду насолоджуватися спілкуванням зі своєю дитиною.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ), з Белека

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер