Без Алієва і Мелащенко забивати нікому?

Без Алієва і Мелащенко забивати нікому?

Чимало гравців другої динамівської команди прибули в розпорядження Володимира Онищенко лише за добу до матчу з миколаївцями, тому не варто було багато чекати від дій молодих і перспективних хлопців. Команди розташувалися на різних полюсах турнірної таблиці, однак, виходячи з рівня гри підопічних Романа Покори, нижню частину перегонів вони незабаром залишать.

Атака динамівців не дорахувалася двох найкращих бомбардирів – до відповідального поєдинку першої команди з “Карпатами” готується Олександр Мелащенко, а його тезка Алієв, перебуваючи в молодіжці, ушкодив задню поверхню стегна. Травма виявилася не важкою, і вже до наступного матчу з “Шахтарем-2” Алієв буде в строю.

Проте на поле вийшов екстравагантний угорець Ласло Боднар. Оборонець, разом із Дмитром Воробеєм, повністю перекривав правий фланг і кілька разів турбував воротаря Штанька ударами зі штрафних. У воротах стояв Віталій Рева, але за весь матч рятував ворота кіпер усього лише кілька разів.

Гра не була багата на гострі моменти. Динамівці усі 90 хвилин володіли ініціативою, могли відзначитися Бровкін, Воробей, Пучков. Уже в доданий арбітром час з десяти метрів небезпечно пробивав нігерійський півоборонець Юссуф, але м’яч пройшов поруч зі штангою. Здавалося, ось-ось господарі “дотиснуть” корабелів, однак пролунав фінальний свисток, який зафіксував нульову нічию, а миколаївці увозять додому заслужене одне очко.

«Динамо-2» - МФК «Миколаїв» - 0:0.

«Динамо-2»: Рева, Самборський (Кругляк, 59), Яценко – кап, Боднар, Ярмаш, Пучков, Рожок (Прошин, 56), Юссуф, М.Федоров (Мілько, 46), Бровкін (Зарицький, 65), Воробей.

МФК «Миколаїв»: Штанько, Симонов, Кулик, Жениленко – кап, Стежковий, Возний, Чертоганов (Покаринін, 71), Волков (Батраченко, 69), Кривобок, Пономаренко (Лебідь, 82), Омельченко (Федоришин, 63).

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер