Без Федорова, але з Гусєвим та Сабличем

Без Федорова, але з Гусєвим та Сабличем

Достроково завершився перший тренувальний збір “Динамо” в ОАЕ для центрального оборонця Сергія Федорова, який на одному з тренувань у боротьбі за м’яч із Артемом Милевським зазнав травми і не зміг завершити тренування. Лікарі клубу діагностували ушкодження колінного суглобу і відправили Сергія для подальшого ретельнішого медобстеження до Києва. Д

екілька останніх тренувань пропустив й інший оборонець команди Родольфо. Бразилець поскаржився на втому і висловив бажання пропустити декілька занять. Вислухавши свого підопічного, Йожеф Сабо відзначив: “На зборах і не має бути легко, потрібно терпіти”. І все ж таки, замість тренувань Родольфо працює індивідуально, бігаючи навколо поля…

Проте ні до чого високі навантаження іншому оборонцеві Кристіану Іримії, який перейшов до “Динамо” менш ніж місяць тому. “Так, потрібно багато працювати, але нічого надреального в цьому немає. У бухарестському “Динамо” навантаження були не меншими, отже мене цим не здивуєш. А ось рівень гравців мого нового клубу набагато вищий, тому завоювати місце в основному складі буде непросто, однак я готовий до серйозної роботи. Не відчуваючи впевненість у власних силах, я не підписував би п’ятирічний контракт із київським клубом”, — відзначив Кристіан Іримія після напруженого тренування.

До основної групи гравців приєдналися Олег Гусєв та Горан Саблич, в яких були незначні ушкодження. Таким чином, у розпорядженні тренера “Динамо” 24 виконавці.

На вечірньому тренуванні відпрацьовувалися стандартні ситуації, удари по воротах, контроль м’яча. По завершенні “двосторонки” Флорин Чернат та Анатолій Дем’яненко продовжили суперечку, що зав’язалася напередодні. Тоді сперечалися на стрибки через голову, чи зможе румунський плеймейкер із центра поля потрапити у верхній кут воріт. Перша спроба Флорина завершилась потраплянням… у поперечину, а вдруге Чернат не влучив у ціль, що коштувало йому проявити свою спритність у відпрацюванні гімнастичних елементів. У неділю сперечання поновилось і перша спроба Флорина увінчалась успіхом. Цього разу вже Анатолій Васильович під бурхливі оплески футболістів відпрацьовував умови сперечання.

Одразу після поєдинку із самарськими “Крильями Совєтов” до Києва вилетіли воротар Леонід Мусин і нападник Артем Милевський. Тренерський штаб “Динамо” вирішив відправити молодих футболістів на допомогу дружині Володимира Онищенка, яка в п’ятницю стартує на московському Кубкові Співдружності. Таким чином, в останні чотири дні підготовчого збору у розпорядженні Йожефа Сабо буде 22 виконавці.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер