Без другого тренування з поважної причини

Без другого тренування з поважної причини

Напередодні від'їзду на тренувальний збір до Іспанії динамівці провели на базі в Конча-Заспі останнє тренування. Всупереч традиційному для початкового підготовчого етапу розкладу, що передбачає два тренування на день, у четвер у команди було лише ранкове заняття. Пройшло воно в критому манежі, на новенькому штучному покритті, яке за своїми характеристиками практично відповідає натуральному трав’яному покриттю.

Уважним глядачем тренування був президент «Динамо» Ігор Суркіс, який днями повернувся із зарубіжного відрядження. Територіальна віддаленість від Києва ніяк не позначилася на вирішенні робочих питань, про що президент відзначив в інтерв'ю журналісту одного із телеканалів: «Я щодня на зв'язку із нашим головним тренером Юрієм Сьоміним і генеральним директором Резо Чохонелідзе. В курсі всіх подій у клубі і, напевно, приїду на збір до Іспанії на один із контрольних матчів».

У другій половині дня в планах динамівців відповідальний захід – дружній візит до столичного дитячого будинку «Малятко». Гравці, тренери і керівники клубу зустрінуться з дітьми і вихователями, зрозуміло, прийшовши в гості не з порожніми руками. Репортаж про соціальну акцію динамівців читайте і дивіться на сайті ввечері.

В п'ятницю вранці «Динамо» вилітає на тренувальний збір до Іспанії.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер