Інформація щодо квитків на матч «Динамо» - «Шахтар»

Інформація щодо квитків на матч «Динамо» - «Шахтар»

Усі придбані квитки будуть дійсні на матч, дату проведення якого мають визначити Федерація футболу України та футбольна прем’єр-ліга. Водночас ,ті, хто хоче здати квитки, куплені ними на матч «Динамо» - «Шахтар», можуть, починаючи з 4 березня, повернути гроші за придбані квитки.  

Це можна буде зробити у касах НСК «Олімпійській» на Троїцькій площі та у клубному магазині ФК «Динамо» на території НСК «Олімпійський».

Тим, хто придбав квитки через Інтернет, гроші будуть повернуті на ті карткові рахунки, з яких було здійснено оплату.

Тим, хто придбав квитки через систему самообслуговування «Приват 24», гроші будуть повернуті на ті карткові рахунки, з яких було здійснено оплату.

Тим, хто придбав квитки через термінали самообслуговування, гроші будуть повернуті у касах НСК «Олімпійський» на Троїцькій площі та у клубному магазині ФК «Динамо» на території НСК «Олімпійський» після пред’явлення чеку-квитка із терміналу.

Для повернення грошей у касі слід пред’явити квиток на матч «Динамо» - «Шахтар»:

1.Без помітних ушкоджень
2.Із вказаною вартістю на лицевій стороні квитка
3.Із голограмою, нанесеною на лицеву сторону квитка
4.На лицевій стороні квитка має бути чітко видно порядковий номер квитка та вся інша інформація, розміщена на лицевій стороні квитка.

Касир має право відмовити видати гроші, якщо виникне підозра у тому, що квиток фальшивий. У такому випадку рішення про те, чи справжній квиток, розглядатиме спеціальна комісія Клубу.

Повернення грошей за квитки відбуватиметься щодня упродовж роботи кас. Термін повернення необмежений.

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер