Квитки на матч “Динамо” – “Реал” ще є!

Квитки на матч “Динамо” – “Реал” ще є!

Зацікавленість футбольних вболівальників до поєдинку чемпіонів України київських динамівців з мегазірковим “Реалом” 3-го листопада на полі НСК “Олімпійський” настільки велика, що і згадати важко, коли подібне траплялося востаннє. Хіба що у 75-му, коли без перебільшення найсильніший в Європі клуб “Динамо” (Київ) обіграв в Києві легендарну “Баварію” та виграв Суперкубок УЄФА… Або ще раніше, у 67-му, коли оновлений Центральний став першим в СРСР (а може і в Європі) стотисячником, але так і не зміг вмістити всіх бажаючих, хто хотів на власні очі побачити “Динамо” у протистоянні з “Селтиком”.

До речі, кількість глядачів, які тоді заповнили трибуни – 100 тисяч 164!!! – до сих пір є клубним рекордом, який ніколи не буде побито. А не трапиться це по одній простій і суто технічній причині – ну немає (поки?) у київського “Динамо” стадіону подібних розмірів. Немає і все.

Інакше 3-го листопада 2004 року рекорд 37-літньої давнини було б перевершено. Черги в касах двох київських стадіонів є зайвим свідченням цьому. Інтернет гудить питаннями – чи можна ще придбати? Як дістати ще один квиток? Але, головне: чи вистачить усім бажаючим?

-Ні, усім бажаючим не вистачить. Це, на жаль, я можу твердо обіцяти, - з сумом розводить руками перший віце-президент клубу Віталій Семенович Сівков. – Ми були готові до ажіотажу, але реальність перебільшила усі наші сподівання…

-Невже усі квитки продані?! Адже попереду ще два тижня! Вболівальники хвилюються – каси зачинено!
-Справа в тому, що тираж квитків на НСК “Олімпійський” ми завжди готуємо кількома чергами – в залежності від попиту на них. Така наша практика. Цього разу каси, миттєво вичерпавши свій запас, швидко зачинились… Хочу заспокоїти вболівальників?: квитки, що залишились – а це близько 30 тисяч – поступлять до продажу як тільки типографія їх додрукує. Найймовірніше, це трапиться 19-го жовтня.

Отже, шановні вболівальники, у вас ще залишиться нагода стати щасливим володарем квитка на матч “Динамо” – “Реал”. Удачі вам!!!

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер