Квитки на «Динамо» – «Рубін» у продажу з середи

Квитки на «Динамо» – «Рубін» у продажу з середи

У середу 20 липня, починаючи із 10.00 у касах стадіону «Динамо» ім. Валерія Лобановського розпочнеться продаж квитків на матч третього відбірного етапу Ліги чемпіонів УЄФА між командами «Динамо» (Київ) – «Рубін» (Казань).

Звертаємо увагу на те, що у цей день придбати квитки зможуть лише власники сезонних абонементів на домашні матчі «Динамо». Окрім першочергового права придбати квитки власники абонементів отримають знижку. При загальній ціні квитків у 70, 120 та 200 гривень, в залежності від обраного сектора, власники абонементів зможуть придбати їх відповідно за 50, 100 та 160 гривень.

Продаж квитків для всіх бажаючих розпочнеться у четвер, 21 липня з 14.00. Починаючи із цього часу власники абонементів зможуть скористатися своїми пільгами у порядку загальної черги.

Нагадуємо, що один сезонний абонемент дає його власнику гарантоване право на придбання одного квитка на матч кваліфікації Ліги чемпіонів «Динамо» – «Рубін». Для тих, хто купуватиме квитки на загальних підставах, продаватиметься не більше трьох квитків у одні руки.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер