Квитки на матчі «Динамо» - тепер і у відділеннях Ощадбанку

Квитки на матчі «Динамо» - тепер і у відділеннях Ощадбанку

Завдяки співпраці ФК «Динамо» з одним із найбільших банків країни - Ощадбанком - придбати квитки тепер можна в будь-якому з його відділень. Лише у столичному регіоні їх налічується понад чотириста, а по всій Україні - понад три з половиною тисячі.

Докладніше про новий сервіс для шанувальників футболу розповів заступник начальника Головного управління Ощадбанку по Києву та Київській області Олег Римарев:

- Футбол в Україні є найпопулярнішим видом спорту, а «Динамо» - найтитулованіший клуб країни. Ощадбанк пропонує футбольним уболівальникам купувати квитки на домашні матчі «Динамо» в наших відділеннях. Ви можете вибрати матч, сектор та місце так само, як і в касах на НСК «Олімпійський». У Києві у нас 227 відділень, у Київській області - 188. Відзначу, що ця послуга доступна у відділеннях Ощада по всій Україні. Наприклад, уже сьогодні в будь-якому куточку країни можна придбати квитки на найближчий матч «Динамо» - проти ФК «Партизан» (7 грудня).

Найближчим часом ця послуга буде доступна на сайті Ощадбанку, про що ми спільно з ФК «Динамо» обов'язково проінформуємо шанувальників футболу. Користуючись нагодою, запрошую вболівальників скористатися цим сервісом.

Відділення Ощадбанку розташовані в найзручніших і найлюдяніших місцях, знайти їх можна дуже легко і швидко. Ласкаво просимо!

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер