«Біло-сині» в Данії

«Біло-сині» в Данії

Чартерний літак із динамівською делегацією на борту приземлився в копенгагенському аеропорту «Каструп», який є найбільшим у Данії. Політ тривав близько двох із половиною годин. Копенгаген зустрів киян хмарною та прохолодною погодою, Схоже, що місто вже починає готуватися до Різдва, адже в залі аеропорту вже були встановлені різдвяні ялинки та прикраси. Утім, гравці майже не звернули на це увагу, адже головне для них наразі - як слід підготуватися до завтрашнього матчу. 

У найближчі два дні резиденцією киян буде готель Copenhagen Marriott Hotel. Цікаво, що група журналістів зупинилася в Мальме, який розташований дуже близько до Копенгагена. Два міста, команди з яких потрапили до однієї групи з «Динамо», сполучені мостом, і дорога між ними займає зовсім небагато часу.  

Разом із командою не полетів голкіпер Руслан Нещерет, який сьогодні має допомогти команді U19 у матчі Юнацької Ліги УЄФА. До Данії Руслан прибуде вже в день матчу з «Копенгагеном». 

Сьогодні ввечері команда Олексія Михайличенка проведе передматчеве тренування, якому передуватиме регламентна прес-конференція головного тренера та одного з гравців команди, що розпочнеться о 19:30 за київським часом.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер