«Біло-сині» вилетіли до Флоренції

«Біло-сині»  вилетіли до Флоренції

Менш ніж за півтори години літак із динамівською делегацією на борту злетів у небо, щоб за три години приземлитися в аеропорту Флоренції. Саме у цьому старовинному італійському місті на стадіоні «Комунале Артеміо Франкі» завтра, 23 квітня, відбудеться матч-відповідь 1/4 фіналу Ліги Європи «Фіорентина» – «Динамо».



Завдяки злагодженій роботі адміністраторів команди та відповідальних служб аеропорту, оформлення на рейс та проходження паспортного контролю зайняло лише близько чверті години.

Потім кілька хвилин у залі очікування, й милий жіночий голос із динаміків запросив динамівців пройти на посадку до літака.

На поєдинок із «Фіорентиною» вирушили наступні 20 гравців:

Воротарі: Олександр Шовковський, Олександр Рибка, Артур Рудько. 

Захисники: Віторіну Антунеш, Бетао, Домагой Віда, Данило Сильва, Євген Хачеріді. 

Півзахисники: Юнес Беланда, Віталій Буяльський, Денис Гармаш, Олег Гусєв, Джермейн Ленс, Владислав Калитвинцев, Сергій Рибалка, Сергій Сидорчук, Євген Чумак, Андрій Ярмоленко.

Нападники: Артем Кравець, Лукаш Теодорчик.

До слова, цього разу делегація команди летить окремо від групи підтримки, до якої входять спонсори та партнери клубу, а також спортивні журналісти. Справа в тому, що великі літаки аеропорт Флоренції не приймає, тому команда вирушила до цього аеропорту на лайнері допустимих розмірів. А група підтримки іншим літаком прибуде до сусідньої Болоньї, від якої до Флоренції близько півтори години їзди на автобусі.

У столиці регіону Тоскана делегація «Динамо» зупиниться у п'ятизірковому готелі The Westin Excelsior, розташованому в історичному центрі, на березі річки Арно. О 19:00 (час київський) «біло-сині» проведуть на «Артеміо Франкі» тренування, перед яким Сергій Ребров та один із гравців у рамках регламентної прес-конференції зустрінуться зі ЗМІ.

* фото В.Раснер

Copyright © 2015 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер