Благодійний матч. «Л'Успіталет» Іспанія – «Динамо» Київ U16. Трансляція – в Youtube

Благодійний матч. «Л'Успіталет» Іспанія – «Динамо» Київ U16. Трансляція – в Youtube

У п’ятницю, 10 червня, футболісти ДЮФШ «Динамо» імені Валерія Лобановського вікової категорії U16 (2006 року народження) проведуть благодійний матч в Іспанії.

Підопічні Олексія Дроценка та Павла Чередніченка зіграють проти команди «Л'Успіталет» із Каталонії, що виступає у п'ятому за силою дивізіоні Іспанії – Терсері КІФФ (п'яте місце за підсумками сезону-2021/2022 у групі 5, де виступають 17 команд).

Матч відбудеться у місті Успіталет-де-Лебрегат у Каталонії на стадіоні «Фейха Льарга» у п'ятницю, 10 червня, початок – о 18:00 за місцевим часом (19:00 за Києвом). Вхід на гру для громадян України буде безкоштовним.

У прямій трансляції гру можна буде переглянути на телеканалах «2+2» та «Динамо TV», а також на «Динамо Київ» у Youtube, FootballHub та «Київстар ТБ».

Матч відбудеться на підтримку українських медичних закладів, які потребують рентген-апаратів С-арки. Орієнтовна вартість одного апарату становить 100 000 доларів. Таке обладнання використовується для операцій під контролем рентгенівського опромінення, таких як вилучення осколків або фіксація кісток.

Допомогти вже зараз можна на сторінці цільового збору платформи UNITED24.


Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер