Благочинність від «Динамо»

Благочинність від «Динамо»

Найголовніше в житті кожної людини – здоров’я. Але бувають у такі випадки, коли здоров’я калічиться лікарями, які повинні стояти на стражі і допомагати людям.

Нещодавно у футбольний клуб «Динамо» (Київ) на ім’я президента клубу Ігоря Суркіса прийшов лист від жителя міста Львова В. Набережного, у якому він розповів про незаздрісну долю його землячки Олександри Городович.

Невиліковне захворювання в Олександри Мстиславівни констатували після того, як лікар, завідуючий відділенням радіоактивної діагностики і лікування Львівського обласного онкологічного центру застосував до пацієнтки радіоактивне опромінення. При тому, що в самої пацієнтки на той час не було виявлено жодних онкологічних захворювань.

Тепер постраждала змушена сподіватись лише на дорогі медикаменти.

У листі пан Набережний просить про надання матеріальної допомоги на придбання недешевих медичних препаратів. Без них жінка просто помре…

Ігор Михайлович Суркіс не звик залишатись осторонь від проблем людей, які опинились у скруті. І цього разу, на рахунок, вказаний в листі, перераховано необхідні кошти. ФК «Динамо» Київ в особі президента клубу Ігоря Суркіса бажає Олександрі Мстиславівні довгих і щасливих років життя.

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер