Найближчий резерв Павла Яковенка

Найближчий резерв Павла Яковенка

Молодіжна збірна України у рамках підготовки до фінального турніру Євро-2011, який відбудеться в червні наступного року в Данії, 17-го листопада проведе товариський матч проти Чехії. На цю гру, а також триденний підготовчий збір, який передуватиме їй, тренер Павло Яковенко не викликав багатьох гравців 1988 і 1989 років народження, на яких, очевидно, буде зроблена ставка у фіналі. Наставник вирішив перевірити у справі найближчий резерв, переважно гравців 1990 року народження.

Проти Чехії можуть зіграти троє представників «Динамо». Це воротар Коваль, захисник Парцванія і півзахисник Гармаш. Також у списку півзахисник Петров, який зараз виступає на правах оренди за «Кривбас».

Загалом до матчу з Чехією будуть готуватися 20 футболістів:

Воротарі:
Артем Тетенко («Шахтар»), Максим Коваль («Динамо»), Ігор Левченко («Металург» З).

Захисники: Сергій Кривцов («Шахтар»), Темур Парцванія («Динамо»), Богдан Бутко («Волинь»), Артур Западня («Іллічівець»), Василь Прийма («Металург» Д), Ігор Пластун («Оболонь»).

Півзахисники: Кирило Петров («Кривбас»), Віталій Віценець, Дмитро Гречишкін (обидва – «Шахтар»), Євген Опанасенко, Дмитро Єременко (обидва – «Металург» З), Денис Гармаш («Динамо»), Ігор Чайковський («Зоря»), Андрій Богданов («Арсенал»).

Нападники: Віталій Каверін («Кривбас»), Роман Безус («Ворскла»), Євген Павлов («Волинь»).

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер