Бойова нічия «червоних» та «зелених»

Бойова нічия «червоних» та «зелених»

Пройшло воно в ідеальних умовах хмари розвіялися, виглянуло сонце, дмухав легкий вітерець, а стовпчик термометра підібрався до позначки 20 градусів вище від нуля. Недарма «Динамо» обирає австрійську землю для літніх зборів протягом останніх років... Для того, щоб потрапити на тренувальне поле, динамівцям необхідно подолати знайомий для багатьох із них шлях від готелю, розташованого в мальовничій гірській місцевості.

До речі, про тренувальне поле... До приїзду «Динамо» тут добряче попрацювали
газон традиційно перебуває в ідеальному стані, оновлені лавочки для тренерів. І, що найголовніше, прибраний величезний стовп безпосередньо біля поля, на який скаржилися не лише футболісти, а й телевізійники, які знімали контрольні матчі команди.

Що стосується заняття, то наставники вирішили не навантажувати хлопців у день приїзду. Легкі бігові серії чергувалися із грою у «квадрат», в якому відпрацьовувався відбір м'яча, а на десерт було проведено двохсторінку
як то кажуть, відпрацювати навички вже в умовах, наближених до «бойових». У протистоянні «червоних» та «зелених» була зафіксована нічия на гол Хльобаса, який замкнув передачу Буяльського, своя відповідь знайшлася у Дуду, який головою (!!!) спрямував м'яча до воріт після ідеального навісу Ель Каддурі.

Юрій Вишневський

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер