Бойова нічия з Туреччиною з черговим голом за збірну України Андрія Ярмоленка

Бойова нічия з Туреччиною з черговим голом за збірну України Андрія Ярмоленка

У стартовому складі «жовто-синіх» Андрій Шевченко знайшов місце праворуч у групі атаки динамівцю Андрію Ярмоленку, а в атаці Артему Кравцю, який також належить нашому клубу, але нинішній сезон проводить в Іспанії за «Гранаду».

Обидва ці гравці стали головними дійовими особами в першій половині зустрічі.

На 24-й хвилині Кравець заробив пенальті, який реалізував Ярмоленко. За три хвилини вже Андрій у швидкій контратаці вивів на завершальний удар Артема, який подвоїв перевагу гостей.

На жаль, наприкінці тайму спрацювало старе неписане футбольне правило. Кравець не використав чудовий шанс довести рахунок до великого на 39-й хвилині, схибивши з «убивчої» позиції, а на першій компенсованій хвилині вже сам, не дотягнувшись до верхової подачі з кутового Чалханоглу, дозволив Озану Туфану скоротити відставання господарів до мінімуму.

Відразу після перерви, замінивши Зінченка, до гри увійшов ще один динамівець Сергій Сидорчук.

Між тим, гра почала розвиватися у обопільно гострому ключі. Так, у період з 53-ї до 55-ї хвилини спочатку Ярмоленко дальнім ударом зовнішнім боком стопи ледь не забив третій гол, після чого турки в атаці просто зобов'язані були зрівнювати рахунок, а потім уже Кравцю, який блискуче зіграв на випередження, завадила забити блискавична реакція голкіпера господарів.

Зрештою, на 81-й хвилині після фолу Степаненка в нашому штрафному майданчику Чалханоглу реалізував одинадцятиметровий, який і привів до підсумкової нічиєї – 2:2.

В інших матчах нашої групи хорвати розгромили в гостях Косово 6:0 та з чотирма очками вийшли на перше місце, випереджаючи за різницею голів ісландців, які здобули вдома вольову перемогу над Фінляндією – 3:2.

* фото Є.Кравс

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер