Бойова нічия ветеранів «Динамо» проти СК Олега Блохіна

Бойова нічия ветеранів «Динамо» проти СК Олега Блохіна

Окрасою цього свята став товариський матч заводського «Локомотива» із київським «Динамо».

Із тих пір матчі земляків стали традиційними. У складі динамівців у цих матчах у різні часи брали участь Олег Макаров, Абрам Лерман, Віктор Голубєв, Андрій Зазроєв, Михайло Коман, Володимир Безсонов та інші відомі гравці. В останні десять років зустрічі команд присвячені Дню Перемоги та присвячені пам'яті колишніх гравців та тренерів – Олексія Царенка з ДВРЗ та відомого за виступами в «Динамо» Володимира Єрохіна.

Нинішнього року проти «Динамо», у складі якого виступали Самохін, Дмитрулін, Лозинський, Беженар, Безсонов, Анненков, Радченко, Косовський, Саленко, Волотьок, Костюк, Бойко, Ніколаєнко, вийшли гравці створеного у лютому цього року СК Олега Блохіна.

Незважаючи на зливу, гра минула в напруженій боротьбі й лише за дві хвилини до фінального свистка динамівцю Юрію Дмитруліну (на фото) вдалося зрівняти рахунок – 3:3.

Зазначимо, що СК Олега Блохіна, створений на базі Українського державного університету фінансів та міжнародної торгівлі, найближчим часом планує виступати в чемпіонаті Києва.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» Київ

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер