Богдан Лєднєв повернувся до «Динамо»

Богдан Лєднєв повернувся до «Динамо»

Півзахисник нашої команди Богдан Лєднєв, який минулого січня перейшов на правах оренди до угорського «Фехервара» та провів там рік, повернувся до розташування «Динамо».

Планується, що він готуватиметься до другої частини сезону разом з командою на турецькому зборі, який розпочався 20 січня. Рішення щодо його майбутнього прийматиме тренерський штаб киян  за підсумками зимового збору.

Нагадаємо, що Богдан Лєднєв перейшов до київського «Динамо» у 2016 році, грав за юнацьку та молодіжну команди «біло-синіх». У сезоні 2016/17 у складі команди U19 виступав у Юнацькій лізі УЄФА, де динамівці дійшли до 1/8 фіналу, та став переможцем чемпіонатів України U19 і U21.

Дебют хавбека за першу команду «Динамо» відбувся у жовтні 2017 року в кубковому матчі проти «Олександрії» (3:2). Того ж сезону з 16-ма забитими м’ячами став найкращим бомбардиром молодіжної першості України та срібним призером турніру.

У 2018-2020 рр. Лєднєв виступав на правах оренди за луганську «Зорю», а влітку 2020 року повернувся до «Динамо», завоювавши свій перший трофей на дорослому рівні – Суперкубок України.

На рахунку 23-річного півзахисника – 32 матчі за першу команду київського «Динамо» та два голи. Чемпіон України та володар Кубка України сезону 2020/21 у складі «біло-синіх».

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер