Богдан Редушко: «До гри мав відчуття, що заб’ю»

Богдан Редушко: «До гри мав відчуття, що заб’ю»

Автор дубля у ворота «Руху» півзахисник «Динамо» U19 Богдан Редушко (на фото крайній справа) поділився враженнями від домашньої гри та перемоги з розгромним рахунком 10:0:

- Не сказав би, що було легко, просто на перших хвилинах ми затиснули суперника. Тренер підкреслив, що у минулому матчі ми не реалізували свої моменти, а сьогодні забивали майже все.

- Вже вдруге у нинішньому сезоні «Динамо» U19 перемагає з рахунком 10:0. Чи сильно відрізнялася сьогоднішня гра від минулої з черкаським ЛНЗ?

- Не сказав би, що різниця велика, просто сьогодні нам багато вдавалося, багато виходило, і ми майже нічого не дали створити команді суперника. Було призначено пенальті, але Слава Суркіс молодець – «потягнув».

- На кону стояв ваш вихідний? Ігор Костюк сказав вам, що не дасть вихідний якщо пропустите?

- Так, якби пропустили, нам дали б усього один вихідний, а тепер два (посміхається).

- З якими думками виходили на заміну? Чи відчували, що зробите дубль?

- Так, до гри мав відчуття, що заб’ю. Вважаю, зіграв непогано, віддавав передачі, обігрував суперників, тому й забив.

- Розкажіть про моменти з вашими голами та комбінації, які до них призвели?

- Спочатку пройшла атака, Саленко у штрафному майданчику віддавав на мене передачу, був рикошет, м’яч відскочив на Іщенка, він «стріляв» уздовж, я трохи підкинув м‘яч і забив. А у другому моменті Білий виходив віч-на-віч з воротарем, голкіпер його удар відбив, м’яч відскочив на мене, і я забив у дальній лівий кут.

- Зазвичай, коли рахунок великий, після перерви реалізація трохи зменшується, адже команда грає за рахунком. А сьогодні у другому таймі ви забили ще більше, ніж у першому, з чим це пов’язано?

- Тренери нам завжди кажуть не зупинятися, а навпаки, більше проводити атак і відзначатися. Тому, думаю, це вплинуло на нас. Ми у кожному моменті намагаємося забити й робити це якомога частіше.

- «Рух» ще нещодавно ставав чемпіоном України, але сьогодні вони не виглядали сильною командою?

- Чемпіонами ставали футболісти 2004, 2005 років народження, а зараз прийшло нове покоління, думаю, справа у цьому.

- Чи вже думали про наступного суперника – «Лівий Берег»?

- Зараз матимемо два дні відпочинку, і одразу почнемо готуватися до «Лівого Берега», а також проаналізуємо сьогоднішній матч та поєдинки суперника. Не думаю, що можуть бути сюрпризи. Налаштовуватимемося, як на усіх суперників, жодної недооцінки бути не може.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер