Богдан БІЛОШЕВСЬКИЙ: «Перебороли себе і тому перемогли»

Богдан БІЛОШЕВСЬКИЙ: «Перебороли себе і тому перемогли»

Півфінальний поєдинок з «Металістом» не став винятком. Після його закінчення футболіст розповів, наскільки важко було грати у спеку:

- Такі складні матчі вигравати вдвічі приємніше, адже в першу чергу ми перебороли себе і завдяки цьому перемогли суперника. Не сказав би, що найскладнішим був кінець матчу, важким вийшов перший тайм, потрібно було витримати і терпіти, поки не розгойдаємо оборону суперника, намагалися знаходити вільні зони і діри в їхньому захисті. Перша половина гри була дуже важливою ще в тому, щоб втомити суперника і отримати перевагу на другий тайм. На такі ігри, як півфінал і фінал, потрібно не спеціально налаштовуватися, а, навпаки, заспокоїтися, оскільки емоції і так переповнюють, адже йде гра на вибування, і через найменшу помилку можеш опинитися поза фіналом. Безумовно, у вирішальному поєдинку буде важко, але необхідно, знову-таки, себе перебороти. У нас є час для відновлення, масажів і просто відпочити, допомагає лікар, тож, думаю, усе буде в порядку.

З ким би хотів зустрітись у фіналі? Навіть не знаю... Нехай переможе найсильніший і нехай інші команди думають про те, що їм належить грати з нами, а не ми думатимемо про них.

Copyright © FC Dynamo Kyiv

* фото А.Куцан

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер