Богдан МИХАЙЛИЧЕНКО: «Змогли проявити характер та перемогти»

Богдан МИХАЙЛИЧЕНКО: «Змогли проявити характер та перемогти»

Після гри він поділився своїми враженнями:

- Була важка гра, до пропущеного м'яча ми грали добре, було багато хороших моментів, а «Зоря» нічого не створила біля наших воріт. Потім гол ми пропустили, звичайно, небажаний, самі собі його привезли. Відігратися було непросто, адже луганчани взяли м'яча під контроль. Але ми вирівняли гру, зрівняли рахунок, почали більше атакувати, змогли проявити характер та перемогти. Потрібно було обов'язково зрівнювати рахунок відразу, інакше після перерви було б ще складніше. «Зоря» добре обороняється, нам було б непросто розкрити її захисні порядки. 

У другому таймі ми діяли дуже добре, забили та «вирвали» таку важливу перемогу. Важким було й поле, в Києві ми зазвичай займаємося на натуральному покритті, зараз перейшли на штучне – це непросто. Що стосується мого забитого м'яча та гольової передачі, то гол я не забив, а заштовхав із третьої спроби (посміхається). 

А Міша Удод добре відкрився у вільну зону, мені залишалося лише покотити йому туди м'яча, й він блискуче розібрався в ситуації. Зараз нам потрібно набирати очки, перед «Динамо» на всіх рівнях стоїть одне завдання – посісти перше місце.

* фото А.Куцан

Copyright © 2015 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер