Богдана Гріга викликана до збірної України WU-19

Богдана Гріга викликана до збірної України WU-19

Нападник жіночої команди «Динамо» Богдана Гріга отримала виклик до молодіжної збірної України WU-19, який належить провести другий раунд відбору на чемпіонат Європи серед дівчат віком до 19-ти років.

Як повідомляє офіційний сайт УАФ, 7 травня делегація збірної планує вирушити до Австрії, а саме до невеличкого містечка Бад-Халь, де проживатиме та тренуватиметься на час проведення турніру. 10 травня підопічні Валерія Паламарчука розпочнуть виступ у групі А4 поєдинком із Норвегією, що пройде у Вельсі, а 13 та 16 травня наші дівчата зіграють у Бад-Вімсбах-Найдхартинг із Австрією та Болгарією.

Відзначимо, що наразі відомі сім учасників фінальної стадії чемпіонату Європи WU-19. Ними стали Чехія, як господар турніру, а також Англія, Франція, Німеччина, Італія, Іспанія та Швеція як переможці відбірних груп. Восьмим учасником стане переможець групи А4, де виступає Україна.

Жеребкування фінальної стадії Євро-2022 (WU-19) відбудеться 18 травня, а сама континентальна першість пройде з 27 червня до 9 липня.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер