Богданов приносить мінімальну перемогу

Богданов приносить мінімальну перемогу

Старт поєдинку запам'ятався глядачам не шквалом небезпечних моментів біля воріт однієї чи іншої команди, а регулярним появою на полі медиків «Динамо».

Уже на другій хвилині поєдинку допомога була потрібна захисникові киян Антону Браткову, який зіткнувся з опонентом в ігровому епізоді, а ще через кілька хвилин пошкодив руку голкіпер «біло-синіх» Денис Бойко.

Незважаючи на неприємний старт зустрічі, динамівці неодноразово загрожували воротам суперника. На 10-й хвилині навіс в штрафний майданчик з лівого флангу мав замикати Рибалка, але в останній момент Сергія випередив захисник. До середини тайму підопічні Олександра Хацкевича в основному намагалися вразити ворота з дальньої дистанції, але якщо «пострілам» Чумака і Щедрого бракувало точності, то з чудовим ударом з-за меж штрафного майданчика більш досвідченого Андрія Богданова Жирай впоратися не зміг. М'яч влетів у лівий від воротаря кут воріт - 1:0. Буквально через дві хвилини після голу лікарям знову довелося виходити на поле. Цього разу постраждав Каталін Карп.

«Волинь», в свою чергу, багато фолила в центрі поля. До штрафного майданчика «Динамо» лучани підбиралися в основному через фланги, але всі простріли та навіси легко зупинялися захисниками киян.

Ближче до кінця тайму перевага господарів поля стала беззаперечною. Атака йшла за атакою, але голкіпер «Волині», який діяв безпомилково, ефектно парирував дальній удар Акубардії, а потім завадив вразити ворота Цибульнику.

Другу половину зустрічі активніше також почали «біло-сині». Особливо виділявся Акубардія, який спочатку прорвався по лівому флангу і класно навісив, але м'яч до Рибалки не долетів, а потім і сам мав відмінну можливість відзначитися, але в останній момент нанести акцентований удар завадив захисник. Добре розвинув атаку на правому фланзі Карп, який обійшов на швидкості кількох опонентів, але навіс Каталіна перехопив голкіпер.

На 53-й хвилині арбітр показав першу жовту картку в матчі. Попереджений був захисник «Динамо» Антон Братков, який сфолив у центрі поля.

До середини тайму гра дещо заспокоїлась. Олександр Хацкевич замінив Цибульник і Чумака, випустивши Лазаровича і Савченка. Саме Роман та Олексій мали чудову можливість подвоїти перевагу своєї команди на 75-й хвилині. Перший промчав по лівому флангу і прострілив у воротарський майданчик, де другому не вистачило пари сантиметрів, щоб замкнути цю передачу.

Наприкінці зустрічі було більше боротьби, ніж футболу. Трубочкін і Богданов побачили перед собою жовті картки. А на 86-й хвилині «Волинь» втратила відмінний шанс зрівняти рахунок. Роман Годований завдав сильного удару по воротам «Динамо». Бойко залишився не при справах, але на допомогу голкіперу прийшла штанга.

У компенсовані п'ять хвилин матчу було зроблено ще три заміни, але на кінцевий результат вони ніяк не вплинули. Підсумок - мінімальна, але впевнена перемога киян з рахунком 1:0.

Сезон 2012/13. Молодіжний чемпіонат. 5 тур

11.08.2012 м. Київ, стадіон «Динамо» ім. В.В.Лобановського. 150 глядачів.

«Динамо» - «Волинь» - 1:0 (1:0)

«Динамо»: Бойко, Трубочкін, Акубардія, Братков, Ягодінскіс, Цибульник (Лазарович, 62), Богданов, Чумак (Савченко, 70), Рибалка, Карп (Харатін, 90), Хльобас (Маік, 90).

«Волинь»: Жирай, Карасюк, Малецький, Малик, Приндета (Коблюк, 84), Щедрий, Подригуля, Годований (Луценко, 90), Коломієць, Павлов (Булига, 46, Хомченко, 77), Марковець (Панас, 46).

Гол: Богданов (27).

Попереджені: Братков (53), Трубочкін (76), Богданов (80).

Андрій Недбайло

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер