Богдану Лєднєву – 25! Вітаємо!

Богдану Лєднєву – 25! Вітаємо!

Сьогодні свій 25-й день народження святкує півзахисник «біло-синіх» Богдан Лєднєв!

Богдан народився у місті Сквира Київської області. Крім «Динамо» навчався футболу у київському «Атлеті», а також у «Дніпрі», за який провів найбільше матчів на дитячо-юнацькому рівні.

У липні 2016 року Лєднєв підписав контракт із київським «Динамо» і вже 6 серпня в матчі 1-го туру чемпіонату U-19 знаково дебютував за «біло-синіх», забивши гол у першому ж матчі. Також він відзначився голом і в своєму дебютному поєдинку у турнірах під егідою УЄФА – у Юнацькій Лізі чемпіонів, забивши у ній за сезон 6 м'ячів у 7-ми матчах. Став найкращим бомбардиром молодіжного чемпіонату України 2017/18.

Дебют в основній команді відбувся 25 жовтня 2017 року грі 1/8 фіналу Кубка України проти «Олександрії». З того часу провів за основну команду 34 матчі на офіційному рівні, забив 3 м’ячі, став з «Динамо» чемпіоном України, володарем Кубка та Суперкубка країни. При цьому він багато часу провів у орендах – у «Зорі» та угорському «Фехерварі». Зараз Богдан відновлюється після важкої травми, отриманої під час зимових тренувальних зборів.

Вітаємо Богдана з 25-річчям та бажаємо, перш за все, відновлення миру в єдиній і неподільній Україні! А крім того – міцного здоров’я, досягнення поставлених цілей як у футбольній кар'єрі, так і в житті, здійснення мрій і підкорення нових футбольних вершин разом із «Динамо»!

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер