Богуш, Юссуф і Саблич розпочали тренуватися

Богуш, Юссуф і Саблич розпочали тренуватися
Айїла Юссуф

З кожним тижнем усе більшим стає вибір гравців у Валерія Газзаєва. Поступово порожніє колись переповнений лазарет і, що радує, першими відновилися захисники. На початку нинішнього тижня до повноцінних тренувань приступили воротар Станіслав Богуш і захисник Айїла Юссуф (втім, із амплуа нігерійця не варто бути категоричним, цілком можливо тренери його використають і в середній лінії). Також до загальної групи повернувся Горан Саблич, який два місяці тому переніс операцію на меніску.

Позаду проблеми з плечем в Андрія Несмачного, його вболівальники змогли побачити на полі в суботньому поєдинку проти «Таврії». Найближчим часом в офіційному матчі, напевно, за молодіжний склад, зіграє Олександр Романчук.

Не менш значущою буде друга хвиля гравців, які віднновляться після травм. Упродовж найближчого місяця-півтора планується повернення «до гри» Бадра Ель Каддурі, Папа Діакате, Леандро Алмейди, Олександра Алієва й Артема Кравця. Ще пізніше, в середині осені, вболівальники зможуть побачити в грі Тараса Михалика й Олександра Рибку.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер