Великий успіх Максима Шацьких

Великий успіх Максима Шацьких

Сьогодні в столиці Малайзії Куала-Лумпурі відбувся гала-вечір АФК (Азіатської футбольної конфедерації). Фахівцями були підведені підсумки футбольного року на найнаселенішому континенті світу, а також оголошені переможці референдуму в дванадцяти категоріях.

Уболівальників „Динамо” (Київ) найбільше цікавить номінація „Найкращий футболіст року”. Тижнем раніше журі конкурсу визначило трьох найкращих футболісті Азії, серед яких, окрім представників Саудівської Аравії Самі Аль-Джабера та Хамад Аль-Монташарі, був київський динамівець та гравець збірної Узбекистану Максим Шацьких.

У першому раунді вечора в Куала-Лумпурі журі відсіяло одного гравця. Їм став представник клубу „Аль-Хілал” Самі Аль-Джабер. За кілька годин очікування, упродовж яких двоє найкращих фотографувались та спілкувались в пресою, було оголошено їм”я переможця. Вдача посміхнулася гравцю клубу „Аль-Іттіхад” Хамад Аль-Монташарі. У списку найкращих гравців Азії 2005 року Максим Шацьких посів другу сходинку. Вітаємо нашого нападника!

- Чесно кажучи, я розраховував на перемогу, - говорить Максим після закінчення гала-вистави кореспонденту офіційного сайту. - Вірив в успіх, інакше не летів би на інший кінець світу. Мене випередив Монташарі, з яким я двічі зустрічався в іграх за збірну. Це гарний гравець, чіпкий, непоступливий та в міру жорсткий. Мені ж у якості призу вручили статуетку футболіста срібного кольору. Я засмучений другим місцем, але це футбол, а точніше його суб”єктивна частина – визначення найкращого шляхом голосування. Але я не втрачаю надії повернутися сюди наступного року, вже за головним призом.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер