Уболівальники «Динамо» - курс на Харків

Уболівальники «Динамо» - курс на Харків

Все менше часу залишається до повторного матчу «Динамо» в Кубку УЄФА проти «Металіста». Саме у Харкові вирішиться доля путівки до чвертьфіналу другого за престижем клубного турніру Європи. В цій грі підтримка нашій команді вкрай необхідна! За словами віце-президента «Динамо» Вадима Костюченка, на стадіоні ОСК «Металіст» у Харкові для динамівських уболівальників виділено три сектори, а це близько 1500 місць. Враховуючи завантаженість залізничного транспорту, для тих, хто не встиг купити квитки на потяг до Харкова, організований автобусний тур. Він включає:

- проїзд на автобусі Київ-Харків-Київ;

- відвідування матчу «Металіст» (Харків) – «Динамо» (Київ).

Вартість поїздки 160 грн. (з урахуванням квитка на матч).

Запис проводиться у фан-клубі «Динамо» (Київ, вул.Грушевського, 3). При собі необхідно мати паспорт громадянина України. Крайній термін звернення до фан-клубу з приводу поїздки до Харкова - 18 березня (середа), 15.00. Виїзд у четвер вранці від стадіону «Динамо» ім. Лобановського. Подробиці можна дізнатися подзвонивши до фан-клубу: (044) 597-00-16.

- В першу чергу, ми реалізуємо квитки серед власників абонементів, - розповідає Вадим Костюченко. - Але до нас може звертатися і решта вболівальників. Також працюємо з колективними заявками з інших міст. Крім того, в Харкові у нас є філіал фан-клубу «Динамо», через який місцеві вболівальники нашої команди можуть придбати квитки до гостьового сектору в касі №1 стадіону «Металіст». У київському фан-клубі можна придбати квитки на динамівські сектори стадіону «Металіст», при цьому діставшись до Харкова самостійно.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер