Уболівай по-європейськи

Уболівай по-європейськи

У вівторок ввечері на НСК «Олімпійський» було справжнє свято футболу. Через відомі усім причини на бокові сектори стадіону глядачів не впустили. Замість них трибуни були прикрашені в блакитно-сині кольори.

Три нижніх бокових сектори відзнялись особливою активністю. Фанати, які заповнили три сектора під зав’язку (на відміну від усього стадіону), однаково шалено підтримували команду як на початку першого, так і наприкінці другого тайму.

У матчі зі «Спортингом» справжні динамівські вболівальники показали, як потрібно вболівати за свою команду по-справжньому, по-європейськи. Фанати продемонстрували феєричне шоу – із застосуванням суперперформанса, різноманітних банерів (на трибунах були представлені моделі всіх кубків і медалей, виграних «Динамо» за 80-річну історію) і традиційних розтяжок.

І недарма футболісти після фінального свистка арбітра пішли привітати своїх уболівальників. Адже справжні вболівальники не відвернуться від своєї команди. Вони можуть відвернутись від результату, можуть в тишині простояти один-два тайми, але вони завжди будуть із командою – і в радості, і в печалі. Тому що зараз, як ніколи, вони потребують один в одному.

www.fcdynamo.kiev.uа

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер