Великий ювілей великого клубу!

Великий ювілей великого клубу!

Валентин ЗГУРСЬКИЙ (почесний громадянин міста Києва):

«Динамо» Київ за радянських часів було відомчою командою, від МВС, КДБ, внутрішніх військ, прикордонників... Не завжди у цих організацій руки доходили до команди. Зрозуміло – є свої завдання, фізпідготовка військ тощо. Але ж «Динамо» Київ це не просто так – це слава й гордість країни».

Франц БЕКЕНБАУЕР (старший тренер збірної Німеччини, яка стала чемпіоном світу в 1990 році):

«Я завжди вважав «Динамо» Київ дуже сильним, але я навіть і уявити не міг, який значний прогрес зробить цей клуб у розвитку власної інфраструктури. Німецькі клуби можуть багато чому повчитися з досвіду киян».

Фабіо КАПЕЛЛО (старший тренер «Мілана», переможця Ліги чемпіонів УЄФА 1993/94):


«Маю зізнатися, що в той час, коли я працював із молодіжними командами клубу «Мілан», я проводив багато часу за конспектуванням тренувального процесу збірної СРСР, яка приїжджала на збори до Італії, на чолі зі старшим тренером київського «Динамо» Валерієм Лобановським».

Сергій РЕБРОВ (найкращий футболіст України 1996, 1998 рр.):


«Був час, коли в Лізі чемпіонів не ми боялися, а нас боялася вся Європа. Я читав інтерв'ю Алекса Фергюсона, коли ми потрапили у півфіналі на «Баварію», а «Манчестер» в іншому матчі, не пам'ятаю із ким грав («Ювентус», – прим. ред.). І Фергюсон написав, мовляв, слава Богу, що нам не попалося київське «Динамо». Чути такі слова від одного з найавторитетніших тренерів у Європі було дуже приємно».

Марчело ЛІППІ (старший тренер збірної Італії, яка стала чемпіоном світу в 2006 році):


«Ви чомусь приїжджаєте до нас вчитися», – казав знаменитий італійський тренер Марчело Ліппі, звертаючись до фахівців із колишнього Радянського Союзу. «Але у вас же був «Полковник» (так називали Валерія Лобановського за кордоном, – прим. ред.), у якого вчилися всі ми».

Інформаційний відділ ФК «Динамо» Київ

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер