«Бордо» знову виграв

«Бордо» знову виграв

Команди Ліги 1 цих вихідних провели матчі 20 туру. Суперник нашої команди в 1/16 фіналу Ліги Європи, «Бордо», у другому для себе матчі в новому календарному році в суботу зустрічався на виїзді з «Ренном».

Обидві команди на даний момент ведуть боротьбу за місце в зоні єврокубків. Перед початком поєдинку «Бордо», який знаходився на сьомому місці, відставав від «Ренна», який йшов четвертим, на 3 очки.

У грі з «Ренном» Франсіс Жийо не зміг розраховувати на травмованих форвардів Обраньяка та Жуссе.

У першому таймі поєдинку господарі поля володіли перевагою, і до кінця першої половини зустрічі тиск на ворота гостей зростав. Однак після перерви жирондинці швидко вирівняли гру, і надалі вона протікала у спокійному руслі. Більш того, на 57-й хвилині гості несподівано повели в рахунку. Бен-Хальфалла, який вийшов на заміну, своїм першим же дотиком з глибини поля вивів на побачення з воротарем «Ренна» найкращого бомбардира жірондинців Гуффрана і той холоднокровно реалізував момент, забивши свій восьмий м'яч у цьому сезоні Ліги 1.

Менш ніж за 10 хвилин «Бордо» провів ще одну результативну контратаку. Цей гол був дуже схожий на перший, оскільки також був організований лише в кілька дотиків. Цього разу роль асистента взяв на себе бразильський захисник Маріано, який відмінним пасом зі своєї половини поля знайшов на правому фланзі атаки Анрі Севі, і той з гострого кута вколотив м'яч під поперечину воріт «Ренна». Таким чином, ще одна заміна Франсіса Жийо виявилася результативною.

Ось такий «бліц-криг» у виконанні «Бордо». Команда перемагає на виїзді, зберігаючи свої ворота на замку, і виходить на четверте місце, зрівнявшись із «Ренном» за очками.

Склад «Бордо»: Карассо, Маріано, Тремулінас, Сані, Планю, Енріке, Плашил (к), Сертик, Моріс-Беле (Бен-Хальфалла, 56), Гуффран (Сако, 83), Н'Гемо (Севе, 45) .

Голи: Гуффран (57), Севе (66).

Попередження: Планю, Сертик (обидва «Бордо»).

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер