«Бордо» перемагає й виходить на п'яте місце

«Бордо» перемагає й виходить на п'яте місце

Суперником жирондинців став їхній безпосередній конкурент за потрапляння до зони єврокубків, «Ніцца».

У цій грі Франсис Жійо задіяв тактичну схему 4-2-3-1. Його опонент, Клод Пюель виставив на матч більш атакуючу розстановку 4-3-3, що в підсумку результату «Ніцці» не принесло.

Розлучившись на тижні зі своїм найкращим бомбардиром, Йоаном Гуфраном, головні надії в нападі жирондинці покладали на досвідченого Давида Бельйона, який раніше грав як раз за «Ніццу», а крім того пограв на Туманному Альбіоні, в тому числі й за знаменитий «Манчестер Юнайтед» . У першому таймі більшість передач адресувалося саме йому. Проте перша половина зустрічі залишилася без забитих м'ячів. Єдиний гол у матчі на 58-й хвилині забив Анрі Севе, після передачі капітана «Бордо» чеха Ярослава Плашила.

У цьому матчі Франсис Жійо провів лише дві заміни, причому обидві на 78-й хвилині, коли на полі з'явилися Фахіді Бен-Хальфаллах та Андре Поко.

Ця перемога над прямим конкурентом дозволила «Бордо» зрівнятися з «Ніццою» за кількістю набраних очок та обійти її за додатковими показниками. Тепер суперники «Динамо» посідають п'яту сходинку в Лізі 1.

Чемпіонат Франції. 22-й тур

«Ніцца» – «Бордо» – 0:1 (0:0)

Гол:
Севе (58)

Склад «Бордо»:
Карассо – Маріано, Енрике, Сане, Маранж, Сертик, Плашил (к) – Севе, Обраньяк (Поко, 78), Тремулінас – Бельйон (Бен-Хальфаллах, 78).

Запасні:
Олімпу, Пундж, Н'Гемо, Траоре, Сако.

Незважаючи на перемогу з мінімальним рахунком, «Бордо» помітно перевершив своїх суперників, у чому ви можете переконатися з нижчеподаної статистики

.

 «Ніцца»

 

 «Бордо»

0

Голи

1

13

Загалом ударів

23

6

Загалом у рамку воріт

8

2

Блоковані удари

4

2

Удари повз ворота

6

3

Сейви

3

2

Кутові

4

3

Офсайди

5

1

Жовті картки

3

13

Здійснено фолів

9

 

Наступну свою гру в Лізі 1 (23-й тур) «Бордо» проведе 2 лютого вдома проти «Валансьєна».

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер