Борис Ігнатьєв: «Футболісти йшли в атаку оглядаючись на свої ворота»

Борис Ігнатьєв: «Футболісти йшли в атаку оглядаючись на свої ворота»

«Літекс» – «Динамо» – 1:2. Післяматчеві коментарі

Асистент тренера «Динамо» Борис Ігнатьєв прокоментував гру з «Літексом» (2:1), розповів про позиційні перестановки та гру Мілевського:

- Перемога 2:1 – цілком прийнятний результат на виїзді. Головне, що ми вирішили поставлене завдання. Тепер удома можемо використати іншу тактику, виходячи зі стратегії двоматчевого протистояння. Поєдинок був важким, передусім із точки зору психології. Одна-єдина помилка могла позбавити впевненості й почуття комфорту в повторній зустрічі. Тому в атаку йшли оглядаючись на свої ворота. Не було необхідної агресії, яка б дозволяла доводити атаки до логічного завершення. Гадаю, ми більш класна команда, майстерніша, підбір футболістів у нас кращий. Але це ще не привід говорити, що ми легко переможемо суперника, не час відпочивати. Потрібно дуже ретельно готуватися до гри-відповіді. У нас дуже складний календар – за 28 днів ми проведемо 8 ігор. Це аномально з точки зору реабілітації та підготовки до матчів. Звичайно, це не відмовка, але такий факт має місце бути.

- Сьогодні провели перестановки по позиціях – Ярмоленко грав праворуч, а Нінкович ліворуч. На ваш погляд, хлопці впоралися?

- Головне, що досягли результату. А перестановки ми робили виходячи з можливостей суперника. Готуючись до матчу, ми чітко визначилися, де і як нам краще використати наші головні ударні сили. 2:1 – достатній результат, щоб повернутися додому з гордо піднятою головою. Тепер із професійної точки зору всі мають обговорити гру й подумати, що робити далі.

- Непогано зіграв Мілевський – взяв участь в обох м'ячах…

- Артем виконав великий об'єм роботи. Через нього починалося багато атак, він часто був в епіцентрі подій. В цілому, гадаю, зіграв добре.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер