Борис Ігнатьєв: «У «Бешикташа» є ідея під час організації атак»

Борис Ігнатьєв: «У «Бешикташа» є ідея під час організації атак»

На поєдинку чемпіонату Туреччини «Бешикташ» – «Букаспор» (5:1) був присутнім тренер київського «Динамо» Борис Ігнатьєв. Мета візиту очевидна – подивитися у справі суперника по 1/16 фіналу Ліги Європи.

- У «Динамо» повним ходом проходить підготовка до важливого єврокубкового матчу і, крім того, що відбувається всередині команди, нам важливо дивитися на всі боки, – розповідає Борис Петрович. – Моєю метою було ознайомитися із суперником та обстановкою навколо матчу в цілому. Починаючи від того, де ми будемо мешкати, як нас будуть приймати. Оглянув стадіон, стан поля і, звичайно, був на самому матчі.

Враження «Бешикташ» справив хороше. Дуже агресивно грав у атаці, з перших хвилин зробив усе можливе, щоб забезпечити голевий запас. У грі було багато єдиноборств, пресингу. У «Бешикташа» є ідея під час організації атак. Вона виходить від наявності в нападі хороших майстрів. Це тріо Алмейда, Куарежма, Сімао. Всю гру руку на пульсі тримає хороший тактик Гуті. Є у грі нашого майбутнього суперника і вади, але про них зараз немає сенсу говорити.

Велике враження справила атмосфера на стадіоні «Іноню». Він був заповнений повністю, а це більше тридцяти тисяч глядачів. Публіка не давала своїй команді робити паузу, постійно підганяла йти в атаку, дуже гостро реагувала як на позитивні, так і негативні моменти.

- Когось можете виокремити у складі «Бешикташа»?


- Активний в атаці Куарежма. На мій погляд, він був №1. Ще, наш майбутній суперник добре виконував стандартні положення.

- На чому просив акцентувати увагу Юрій Сьомін?

- Як команда атакує, переходить з оборони до атаки. Як вибудовує гру в середині поля, оцінити індивідуальні якості гравців, як вони діють при виконанні стандартних положень.

- Рівень «Букаспора» дозволив скласти враження про гру захисту «Бешикташа»?

- Суперник був не настільки гідний. Але тактичні побудови й ідеї, які привносить тренер Шустер, було видно й у цьому матчі.

- Який стан поля на «Іноню»?

- Воно хорошої якості, перебуваючи на ньому, відчувається дихання глядачів, яке нам буде заважати. Ми не можемо собі дозволити звертати на них увагу.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ), з Ізраїлю

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер