Борис ІГНАТЬЄВ: «Не вистачило агресії в атаці»

Борис ІГНАТЬЄВ: «Не вистачило агресії в атаці»

- Перш за все, хочу сказати про емоційний бік матчу. Ми дуже розчаровані сьогоднішнім результатом, у зв'язку з чим хотіли би принести вибачення нашим уболівальникам, які розраховували сьогодні на зовсім інший результат. Ви чудово бачили, що відбувалося на полі. Потрібно віддати належне футболістам «Зорі», які вміло вибудували гру в обороні й, у принципі, діяли вкрай дисципліновано та тактично грамотно. Нам не вистачило агресії в атаці, багато чого із задуманого не вдалося втілити на полі, якщо конкретно – погано зіграли в завершальній стадії. У другому таймі підсилили атаку, випустивши групу свіжих футболістів, але все одно не вдавалося доводити справу до логічного завершення. Звідси й той результат, який є на табло.

- Як ви вважаєте, можливо варто скасувати правило четвертої картки в сезоні, адже через дискваліфікацію ви сьогодні не могли розраховувати на ударну групу футболістів?

- Це не тема сьогоднішньої розмови, вона лише відведе нас убік. Люди, які уважно стежать за подіями в чемпіонаті, напевно, будуть приймати якісь рішення. Я зараз не хотів би починати ці дискусії, оскільки не той настрій.

- Чому з перших хвилин не випустили Гусєва на лівому фланзі оборони, а Ідейє на вістрі атаки?


- Між матчами є тренувальний цикл, на підставі якого приймається рішення про залучення того чи іншого футболіста до основного складу. Ми уважно вивчали суперника, і нам необхідний був такий гравець, як Шевченко, – мобільний форвард, який додавав би агресії в атаці.

- Чому, враховуючи щільну оборону «Зорі», практично не було дальніх ударів?

- Чесно кажучи, я сам не можу зрозуміти. Про це також сказав футболістам після матчу й Юрій Сьомін. М'яч дуже багато «кружляв» навколо штрафного майданчика. У нас в складі є хлопці, які часто б'ють здалеку, але сьогодні, як на мене, окрім удару Корреа подібних моментів і не було.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» Київ

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер