Борис ІГНАТЬЄВ: «Зараз у команді виключно робочий настрій»

Борис ІГНАТЬЄВ: «Зараз у команді виключно робочий настрій»

- Борисе Петровичу, який настрій у команді після свят?

- Свята минули, і зараз у команді виключно робочий настрій. Хлопці тренуються відповідно до плану. Практично всі здорові, в тому числі й Хачеріді, котрий позбувся наслідків травми спини й зараз працює в загальній групі.

- У зв’язку з усіма останніми подіями, чи стала поїздка до дитячої лікарні цього тижня хорошою емоційною розрядкою для футболістів?

- Звичайно. Зустріч із дітьми стала для хлопців позитивним імпульсом. Спілкування за неформальних обставин викликало багато хороших емоцій як у футболістів, так і в діточок.

- Вукоєвич провів вихідні в Хорватії та повернувся до табору команди на день пізніше. Із чим це пов’язано?

- Його від’їзд було узгоджено з головним тренером для вирішення сімейних питань. Він приїхав вчасно й разом із командою готується до майбутніх матчів.

- У матчі проти «Ворскли» на тренерській лаві не було дискваліфікованого Юрія Сьоміна. Чи відчували ви відсутність Юрія Павловича, адже в такому режимі доведеться працювати й на двох наступних поєдинках?

- Його відсутність звісно відчувалася. Щоправда, не настільки, щоб зациклюватися на цьому, адже футболісти отримують головні установки під час тренувального процесу. Головний тренер чітко «озброює» їх, дає установку. У процесі же гри, можу сказати, футболісти вже не можуть чітко сприймати інформацію.

- У наступному матчі через перебір жовтих карток не зіграють одразу троє футболістів – Гармаш, Гусєв та Мілевський. Чи не додасть це головного болю тренерському штабу під час визначення стартового складу?

- Звичайно, адже це гравці основного складу, які виконують не останню роль в командних діях. Але це не значить, що ми не зможемо їх замінити. У нас достатньо сил та можливостей, аби зробити потрібні корективи.

- Ви вже почали вивчати майбутнього суперника – луцьку «Волинь»?

- Ми вже переглянули кілька ігор за участю лучан. Завтра на теоретичному занятті «ознайомимо» з майбутнім суперником і футболістів.

- Команда з Луцька вийшла до півфіналу Кубка України. Чи підтверджує це нинішню силу суперника?

- Звичайно. Цю команду потрібно поважати й із усією відповідальністю підійти до нашого очного протистояння. У «Волині» багато позитивних якостей, головна з яких – хороша мотивація. Вважаю це заслугою тренера Анатолія Дем’яненка. Після його приходу у грі команди помітні значні зміни.

- Судячи з того, як «Волинь» грала проти «Шахтаря» в чемпіонаті, чи в змозі команда Анатолія Демяненка переграти «гірників» і вийти до фіналу Кубка України?

- Звісно, «Шахтар» – більш сильна й майстерна команда. Але в кубкових протистояннях, які складаються з одного матчу, може статися все, що завгодно. Тож я не скидав би з рахунків «Волинь», адже вона може стати сюрпризом. Як і будь-яка інша команда.

- Михалик продовжує тренуватися за індивідуальною програмою. Чи є ймовірність побачити його на полі в нинішньому сезоні?

- Судячи з того, як оцінює свої кондиції сам Тарас, є велика ймовірність, що він зіграє вже в матчі проти «Зорі».

Інформаційний відділ ФК «Динамо» Київ

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер