Борис Ігнатьєв: «Ми з «Шахтарем» у рівних умовах»

Борис Ігнатьєв: «Ми з «Шахтарем» у рівних умовах»

Досвідчений тренер Борис Ігнатьєв спокійно дізнався про результати жеребкування 1/8 фіналу Кубка України. «Динамо» доведеться зіграти з «Шахтарем», фахівець із Росії з оптимізмом дивиться на майбутнє протистояння.

- Особисто ви не бажали зустрічі з «Шахтарем» на такій ранній стадії?

- Скажу вам «не бажав» і, напевно, збоку «Шахтаря» будуть схожі слова. Проте жеребкування – факт, який уже відбувся, ми його сприймаємо як належне. Якщо ставити перед командою завдання перемогти в турнірі, не має значення, на якій із стадій зустрічатися з одним із головних конкурентів. Можна у вирішальному матчі, а можна і в 1/8 фіналу. Ми з «Шахтарем» будемо в рівних умовах. 23 жовтня граємо зі своїми суперниками в чемпіонаті України, а за два дні зустрічаємося між собою в Кубку. Єдина наша перевага – рідний стадіон.

- Напевно історія з матчем 1/16 фіналу не повториться, коли проти «Кременя» вийшов другий склад?

- Поки ми цю тему не аналізували. Попереду «Волинь», «Бешикташ»... Потрібно думати, як їх перемагати. А далі будемо приймати рішення.

- Попереду в «Динамо» чотири домашні зустрічі поспіль, і в кожній турнірні реалії вимагають перемоги. Команда до цього готова?

- Команда буде робити все для цього можливе. Перед нами стоїть завдання перемогти в кожному матчі й у турнірах у цілому. Обставини, що склалися, аж ніяк не вплинуть на поставлені перед нами завдання.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер