Борис Ігнатьєв: «Ми серйозно поставимося до суперника»

Борис Ігнатьєв: «Ми серйозно поставимося до суперника»

Результати жеребкування 1/16 фіналу Кубка України, за підсумками якого 21 вересня «Динамо» вирушить до Кременчука на матч із місцевим «Кременем», прокоментував асистент головного тренера нашої команди Борис Ігнатьєв:

- Гадаю, жеребкування вдале для нас. Але при цьому маю сказати, що ставитися до нього все одно потрібно серйозно. Як показує практика, у кубковому форматі прохідних матчів не буває. І коли бракує рівня мотивації, це завершується погано. Ми знаємо, що нам буде протистояти команда другого дивізіону, яка посідає 7-е місце в турнірній таблиці з 11-ма очками. Але це ні про що не говорить. Нам потрібно вкрай серйозно готуватися, збирати інформацію й перемагати цю команду в обов'язковому порядку. А для цього необхідно докласти максимум зусиль.

Була вірогідність, що нам попадеться команда Прем'єр-ліги, але міркувати на цю тему немає сенсу. Наш суперник «Кремінь» із Кременчука, тому будемо націлюватися на гру саме з цією командою. Усе інше – вже історія.

Який склад поїде на матч? Усе вирішиться по ходу нашої роботи, безпосередньо перед поєдинком. Це буде залежати від того, як ми зіграємо найближчий матч із «Іллічівцем», як завершиться гра зі «Сток Сіті» в Лізі Європи, а потім і зустріч із «Чорноморцем». Ці ігри дадуть нам підстави приймати те чи інше рішення стосовно складу.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер