«Борусія» налаштована рішуче

«Борусія» налаштована рішуче

- У першому матчі «Борусія» поступилася з рахунком 1:3. У якому стані команда підходить до матчу-відповіді?

Люсьєн Фавр: Звичайно, рахунок 1:3 на користь «Динамо» став для мене сумним результатом, особливо після того, як по ходу матчу, початок якого був на нашу користь, «Динамо» повело в рахунку. Після того, як гості вийшли вперед, а потім збільшили свою перевагу, я зрозумів, що наше поле виявилося більш удачливим для киян, ніж для нас.

- Мартине, який настрій панує в команді перед завтрашньою грою?

Мартін Штранцль: Я можу сказати, що настрій хороший, бойовий. Перед нами стоїть дуже складне завдання, оскільки ми маємо відіграти три м'ячі, але ми націлені на подолання цього завдання. Команда зробить усе можливе для цього. Постараємося забити швидкий м'яч, щоб створити певний доробок. Перемога з будь-яким рахунком у кваліфікації Ліги чемпіонів стане для нас гарною емоційною підтримкою перед відповідальними матчами в Бундеслізі.

- Ви говорили, що настрій в команді хороший, хоча й буде важка гра. Як ви налаштовували футболістів напередодні виїзду до Києва?

Л.Ф.: Можу сказати, що ми доклали великих зусиль задля досягнення високих результатів у Бундеслізі. Тим несподіванішою стала поразка від «Динамо» в першому матчі. Ми розуміємо, що перед нами стоїть дуже складне завдання відіграти три м'ячі, але команда повинна зробити все можливе і неможливе, щоб добитися цього.

- Перед командою стоїть важка задача. Як ви ставитеся до того, що відіграватися доведеться не на своєму, а на чужому полі?

М.Ш.: Після першого матчу з «Динамо» ми переконалися, що наша команда грала недостатньо швидко. Футболісти «Динамо» зіграли однозначно краще. У матчі-відповіді перед нами стоїть завдання грати більш швидко в обороні та атаці, шукати вразливі місця у суперника, щоб добитися результату. У нашої команди досить сильний бойовий дух, оскільки ми граємо через кожні три-чотири дні, що допомагає підтримувати гарну форму.

- Як ви збираєтеся будувати гру, враховуючи, що необхідно вигравати мінімум у три м'ячі?

Л.Ф.: Хоча завдання складне, але у нас є шанс, і ми постараємося ним скористатися настільки, наскільки це можливо. «Динамо» виграло на чужому полі, забивши три м'ячі, і ми усвідомлюємо складність завдання, яке стоїть перед нами.

- Ви грали проти «Динамо» у складі «Спартака» чотири роки тому. Можете порівняти «Динамо» чотирирічної давності та нинішнє?

М.Ш.: (відповідає російською мовою) Зараз «Борусія» опинилася в такій самій ситуації, що і «Спартак» чотири роки тому. Ми першими забили у себе вдома, але в підсумку поступилися. Але я не хочу думати про те, що зараз може повторитися ситуація чотирирічної давності. Нашій команді необхідно зробити висновки з першого матчу. Ми непогано грали, але пропустили три голи у свої ворота. Втім, поки є шанс, необхідно спробувати використати його. Тим більше, наскільки я знаю, наступна гра у «Динамо» проти «Шахтаря», і, можливо, вони вирішать поберегти сили напередодні цього матчу.

- Наскільки важливий Хуан Аранго в атакуючих побудовах «Борусії»?

Л.Ф.: Не хочу зупинятися на персоналіях. Для нас важливо грати точніше в лінії атаки, оскільки в першому матчі було дуже багато випадкових ударів, які не досягали мети.

- Шкодуватимете, якщо завтра команда програє і покине Лігу чемпіонів?

Л.Ф.: Ніхто не знає, як складеться гра. Ми постараємося зібратися і зіграти завтра якнайкраще.

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер