Боряна Пеєва: “Чоловік від віртуального подарунку був у захваті”

Боряна Пеєва: “Чоловік від віртуального подарунку був у захваті”

Оригінальний подарунок на 25-літній ювілей зробила футболісту київського “Динамо” Георгію Пеєву дружина Боряна. 11 березня в мережі Інтернет відкрився персональний сайт гравця (www.peev.info), за допомогою якого шанувальники футболу можуть дізнатися практично будь-яку інформацію про кар’єру, особисте та громадське життя болгарського півоборонця. Про презент розповідає Боряна Пеєва.

-Напередодні Дня народження довго думала, що подарувати чоловікові. Знайомі знають, що я не люблю дарувати традиційні рози або парфуми, віддаю перевагу оригінальним, пам’ятним подарункам. Ідея про відкриття персонального сайту Георгія прийшла до мене достатньо давно, але постійно не вистачало часу на її втілення. Тепер, коли наша донька Ванесса підросла, самий час відрити у “павутині” Жорине представництво.

-З чого розпочала роботу?
-Над текстовим наповненням переважно працювала самостійно, а з дизайном та програмуванням допоміг мій брат з Болгарії. Рішення про відкриття сайту прийняла наприкінці лютого, і за два з половиною тижні нам вдалось виконати величезну роботу. Бувало, ночами сиділа за комп’ютером, але своєї мети досягла.

-Як Георгій відреагував на подарунок?
-Він був дуже задоволений і, чесно кажучи, такого не очікував. Насамперед, я вирішила оригінально піднести віртуальний презент, запропонувавши в ніч на 11-те березня зайти в Інтернет. Там, попередньо домовившись з болгарським журналістом, на одному з сайтів було розміщено новину, в якій розповідається про відкриття персонального сайту Пєва. Чоловік дуже здивувався, а коли безпосередньо зайшов на власну сторінку, його здивуванню не було меж.

-Наявність сайту передбачає щоденну підтримку...
-Переважно, всю роботу ми з Георгієм виконуємо самостійно. Кожного дня відповідаємо на численні питання вболівальників, поповнюємо стрічку новин та фотографій. У перші дні після відкриття читачі просто завалили листами, усі бажали чоловіку успіхів у “Динамо”, збірній, а також в роботі над сайтом. Намагаємося, щоб кожен відвідувач знайшов цікаві для себе інформацію і став нашим постійним гостем.

-Географію читачів розширили три мовні версії. Тепер про Георгія Пеєва дізнається весь світ!
-Це рішення підказало саме життя. Болгарська – наша рідна мова, англійську знають в усьому світі, а російська призначена для вболівальників з країн СНД. Зазначу, що перші тижні роботи сайту підтвердили правильність вибору.

-Пеєв став першим болгарським футболістом, який має персональний сайт?
-Так, інших представництв болгарських гравців у Інтернеті я ще не зустрічала. Проте в “Динамо” їх стало вже троє – у Пеєва, Шовковського та Гавранчича.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер