Брага в очікуванні «Динамо»

Брага в очікуванні «Динамо»

Без вихідних працюють футболісти та тренерський штаб «Динамо». Зазвичай після матчів чемпіонату гравці отримують день-два відпочинку, але зараз не до цього. Прилетівши в неділю ввечері із Запоріжжя, на сьогодні в розкладі в команди відновлювальні процедури (а в тих, хто не грав у Запоріжжі, – тренування), у вівторок – ранкове тренувальне заняття та виліт до Португалії, запланований на 15:00.

Прилетить делегація «Динамо» до аеропорту Порту, звідки впродовж години буде доставлена до готелю «Melia Braga Hotel», розташованого безпосередньо у Бразі. У середу ввечері, о 18:00 за місцевим часом, підопічні Юрія Сьоміна проведуть традиційне передматчеве тренування на полі майбутньої битви, стадіоні «Брага Мунісіпал». Перед його початком Юрій Павлович та один з гравців команди дадуть відповідь на питання журналістів у рамках регламентної прес-конференції.

Головна подія очікується в четвер. О 20:05 (за місцевим часом, 22:05 за Києвом) на «Брага Мунісіпал» пролунає стартовий свисток про початок матчу-відповіді чвертьфіналу Ліги Європи між «Брагою» та «Динамо». Після завершення матчу гравці та тренери повертаються до готелю.

На ранок п’ятниці запланований виліт команди до Києва з аеропорту Порту. Вже на клубній базі «біло-сині» продовжать підготовку до домашнього поєдинку проти луганської «Зорі», який відбудеться в понеділок.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер