»Брагу» в Києві чекаємо у вівторок

»Брагу» в Києві чекаємо у вівторок

«Динамо» та «Брага», суперники по чвертьфіналу Ліги Європи, свої матчі в національних чемпіонатах провели в суботу. Таким чином, обидві команди мають однаковий час на підготовку до очної зустрічі, єдине, португальцям доведеться подолати неблизький шлях зі своєї країни до Києва. Утім, професійні гравці до подібного давно звикли і сприймають як невід’ємну частину футболу.

Щоб дальній переліт не позначився на стані підопічних, наставник «Браги» Домінгуш Пасьєнсія вирішив прибути до української столиці за дві доби до початку поєдинку. У вівторок, 5 квітня, о 20:50 чартерний рейс із Порту з делегацією «червоно-білих» на борту приземлиться в аеропорту «Бориспіль». Розмістяться в Києві гості з Португалії в готелі «Інтерконтиненталь».

У середу ввечері, о 20:00, на стадіоні «Динамо» ім. Валерія Лобановського «Брага» проведе тренування. Для вболівальників воно буде закрите, а ось журналістам традиційно дозволено бути присутніми перші 15 хвилин. Перед початком тренування Домінгуш Пасьєнсія та один із гравців команди в конференц-залі стадіону проведуть регламентну прес-конференцію.

Для проведення тренування вимоги у «Браги» до приймаючої сторони не виходять за рамки загальноприйнятих. У роздягальні до приїзду команди мають бути два масажних столи, чай, кава, лимон, цукор, вода. Із фруктів – по 30 яблук та бананів, для спеціальних процедур – 30 кілограм льоду в кубиках. Теж саме має бути в гостьовій роздягальні й перед початком матчу, єдине, до списку вимог додався… стіл, який має бути розміщено в центрі приміщення.

У день проведення матчу жодних заходів у розкладі «Браги» немає. Гравці та тренери цілком будуть сконцентровані на підготовці до вечірньої зустрічі, на яку з готелю виїдуть за 1 годину 50 хвилин до її початку. Після завершення поєдинку делегація «Браги» безпосередньо зі стадіону вирушить до аеропорту «Бориспіль», з якого візьме курс до рідної Португалії.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер