Браун ІДЕЙЄ: «Це було неймовірно!»

Браун ІДЕЙЄ: «Це було неймовірно!»

- Це було неймовірно! Я забив на останній компенсованій хвилині, Хочу подякувати Богу за перемогу та привітати всіх уболівальників і партнерів по команді.

- У вас було передчуття, що зможете сьогодні відзначитися?

- Я знав, що заб'ю, але коли подивився вгору на табло і побачив, що до кінця матчу залишилося п'ять хвилин, здивувався, що досі цього не зробив. Я продовжив старанно працювати на полі, щоб виправити це непорозуміння до кінця гри, і мені вдалося це зробити.

- Але нашу команду влаштовувала і нічия...

- Так, я знав про це, як і про те, що якщо ми заб'ємо першими, це дасть нам велику перевагу, оскільки "Феєноорд" грав на своєму полі чудово. Просто їм кардинально не щастило, у них було стільки прекрасних можливостей забити, але вони не довели до кінця жодної з них. Повинен сказти, що дуже важко грати проти такої команди, як ця – молодої, швидкої, сильної. Вони добре виглядали. Просто це був не їхній день. Пощастило нам. Удача була на нашому боці.

- Що ви сказали Горану Попову після курйозної подачі ауту в його виконанні?

- Він хотів віддати гольову передачу, щоб ми забили. Але коли м'яч опинився у суперника, я запитав: "Що ти робиш?" Горан вибачився за той епізод. Ми виграли, і можемо це відзначити.

- З яким суперником вам хотілося б зустрітися у стадії плей-офф?

- З будь-яким. Ми найкращі, і я вірю, що зможемо обіграти будь-яку команду.

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер