Браун ІДЕЙЄ – красиві голи й заслужене визнання

Браун ІДЕЙЄ – красиві голи й заслужене визнання

Із того часу переможцями хіт-параду, який став традиційним за підсумками сезону, були вісім футболістів із п'ятьох клубів. Нападник київського «Динамо» Браун Ідейє став дев'ятим переможцем у цій номінації.

Браун Ідейє справедливо став найкращим, адже два його забитих м'ячі визнавалися найкращими в турі, один посів друге місце, два – четверте й один – п'яте, а загалом кожен другий м'яч нігерійця потрапляв до п'ятірки найкращих голів туру

…Нігерієць почав із місця в кар'єр – у дебютному поєдинку в складі «Динамо» відзначився дублем та результативною передачею.

З'явившись на полі відразу після перерви матчу в Олександрії (нехарактерна, до речі, заміна для Юрія Сьоміна, який замість опорника випустив нападника), Ідейє швидко знайшов спільну мову з партнерами, при цьому його другий гол став справжнім дивом. Пас від Артема Мілевського був, зрозуміло, своєчасним, проте до взяття воріт було аж ніяк не рукою подати. Пробігши з м'ячем близько 20-ти метрів, Браун майстерно закинув м'яча в дальній кут!

Чекати на черговий шедевр довелося кілька місяців. Цього разу Ідейє зачарував вимогливу публіку з Харкова. Отримавши передачу від Дениса Гармаша (ще одна нетипова для гри сучасного «Динамо» деталь – гольова атака розпочалася після вдалого відбору на чужій (!) половині поля), нігерійський форвард потужно пробив у дальній кут із лінії штрафного майданчика. М'яч пролетів за хитромудрою траєкторією, вдарився у поперечину й опустився за лінією воріт.

Не менш ефектно цілив у ворота опонентів ще один динамівець – Андрій Ярмоленко. Однак йому, як і півзахиснику «Таврії» Сергію Назаренку, до першого місця не вистачило, можливо, одного красивого пострілу.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер