Браун ІДЕЙЄ: «Ми продемонстрували хорошу гру»

Браун ІДЕЙЄ: «Ми продемонстрували хорошу гру»

- Головний підсумок сьогоднішнього матчу – те, що наша команда виграла. Ми сьогодні продемонстрували хорошу гру. Я щасливий, що забив гол. Мабуть, сьогодні мій день.

- Чи задоволений сьогоднішньою грою головний тренер?

- Всі задоволені, адже ми досягли позитивного результату.

- Ви аналізували причини останніх невдач «Динамо»?

- Так, у нас була розмова з тренером. У команді багато іноземних гравців, більшість пограла в Європі перед переїздом до України. Всі вони хочуть принести до «Динамо» те, що супроводжувало їх у європейських командах. Приміром, музику в роздягальні, яка допомагає налаштовуватися на ігри.

- Як вплинули на гравців зміни в тренерському штабі?

- Не думаю, що ми маємо давати цьому оцінку, це справа керівництва. Головне завдання для нас, футболістів – демонструвати якісний футбол, якого від нас очікують.

- «Динамо» все ще має шанси поборотися за чемпіонство в цьому сезоні?

- Чому б і ні? У футболі можливо все. Але для цього необхідно перемагати в кожному матчі й не тягнути до останніх хвилин із забитими м'ячами. Потрібно із самого початку поєдинку демонструвати найкращу гру та забивати голи.

- Як вам гра «Карпат»?

- Дуже хороша команда, недарма ж вони переграли «Шахтар» у минулому турі. Сьогодні вони грали в інший, більш захисний футбол, і нам було нелегко їм забити.

- Ви сьогодні починали гру на лавці запасних. Тепер, забивши вирішальний гол, розраховуєте повернутися до стартового складу?

- Найголовніше для мене  грати в кожному матчі. Але в будь-якому випадку я завжди викладаюся на всі сто відсотків. Що стосується мого партнера в нападі, Мбокані, йому потрібно ще трохи часу на адаптацію, на звикання до українського чемпіонату. Я тут уже два або три роки, маю більший досвід, підказую йому тактику, як протистояти більшості захисників. Ми всі маємо йому допомагати та підтримувати його.

© www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер