Браун ІДЕЙЄ: «Ми з Еменіке можемо привести Нігерію до трофею!»

Браун ІДЕЙЄ: «Ми з Еменіке можемо привести Нігерію до трофею!»

При цьому Браун зізнався в інтерв'ю Punch Nigeria, що чекає на важкий матч проти Буркіна-Фасо у фіналі, який відбудеться в неділю в Йоганнесбурзі.

Нагадаємо, Нігерія в середу в півфіналі легко впоралася зі збірною Малі, в той час як «жеребці» (таке прізвисько має збірна Буркіна-Фасо) лише в серії післяматчевих пенальті здолали Гану. У разі перемоги у вирішальному матчі «Суперорли» втретє в історії стануть найкращими в Африці, після тріумфів на домашньому чемпіонаті в 1980-му році та в Тунісі в 1994-му.

Ідейє, який забив другий гол «орлів» у півфіналі, стверджує, що він налагодив добре порозуміння з Еменіке, якого він називає «неегоїстичним партнером по атаці»:

«Еменіке - сильний гравець, і в той же час він чудовий партнер на полі. Велика рідкість знайти партнера, який розуміє, який тобі потрібен пас. Незважаючи на те, що ми граємо разом лише кілька  тижнів, у нас чудове взаєморозуміння. Він завжди відчуває правильний момент, щоб притримати м'яч, поки хтось не відкриється. Граючи з ним, потрібно лише зайняти правильну позицію на полі, щоб отримати ідеальний пас.

Ми вже зустрічалися зі збірною Буркіна-Фасо на груповому етапі, тому чудово знаємо, як вони грають. Але й вони знайомі з нашим стилем гри, тому, я гадаю, на нас чекає важкий поєдинок».

Дивіться сьогодні фінал Кубка Африканських Націй Нігерія - Буркіна-Фасо о 19.30 (превью) і 20.30 (початок) на каналі Eurosport.

www.dynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер