Браун ІДЕЙЄ: «Ми зробимо все для виходу в наступну стадію Ліги чемпіонів»

Браун ІДЕЙЄ: «Ми зробимо все для виходу в наступну стадію Ліги чемпіонів»

- Браун, зі старту сезону ти забив чотири м'ячі. Задоволений своєю результативністю?

- Справді, це хороший показник, тим паче нам протистояли хороші суперники. Команда демонструвала хорошу гру, створювала достатньо моментів. М'ячі, які мені вдається забивати, дуже важливі для команди, а мені надають впевненості.

- Чому «Динамо» у стартових матчах сезону забиває переможні м'ячі в кінцівці?

- (Посміхається) Голи на останніх хвилинах стають наслідком відмінної гри, яку ми демонструємо протягом усього матчу. Як приклад може служити та ж гра з «Кривбасом», в якій у нас було достатньо можливостей, щоб забити і в першому таймі, і після перерви, але в підсумку «розпечатали» ворота суперника лише в кінцівці. Дуже важливо, що нам вдається перемагати, а забиті м'ячі є наслідком вдалих дій всієї команди, а не окремих виконавців.

- У матчі з «Кривбасом» ти грав на вістрі атаки з Марко Рубеном. У парі з кимось діяти легше?

- Дійсно, легше, оскільки з'являється більше простору і можливостей для взяття воріт. Але і діючи на вістрі на самоті, я забиваю м'ячі, тому для мене це не проблема. Все залежить від тренера - яку б тактику він не обрав на гру, я намагатимуся проявити свої найкращі якості.

- Ви звикли виконувати на полі роль єдиного форварда?

- Для мене немає ніякої різниці, граю я один на вістрі або з кимось в парі. Головне - це результат, якого вдається досягати команді.

- Не засмутився, що в поєдинку з «Кривбасом» перервалася твоя гольова серія?

- Трохи засмутився, оскільки я хочу забивати в кожному матчі. Але це футбол: іноді виходить забити, іноді - ні. Після кожного матчу необхідно концентруватися на наступному і ставити нові завдання перед собою.

- Можеш пригадати свою найтривалішу забивну серію?

- (Задумався) Конкретних цифр назвати не зможу. Забивав практично в кожному матчі, виступаючи у Франції за «Сошо». У «Динамо» я ставлю перед собою аналогічне завдання.

- Ти провів дуже хороший матч проти «Феєноорда», міг не обмежитися одним забитим м'ячем. Які передчуття перед повторним поєдинком?

- Для всіх нас це дуже важливий матч, оскільки перед нами стоїть завдання виходу в наступний раунд турніру.

- Після домашньої перемоги над «Феєноордом» (2:1), в другому поєдинку будете грати на перемогу, чи нічия також цілком влаштує команду?

- У «Феєноорда» дуже хороша команда. Завтра в Роттердамі буде дуже важка гра для нас. Нідерландці гратимуть у себе вдома, за підтримки глядачів, але перед нами стоїть завдання виходу в наступну стадію, і ми повинні зробити все для того, щоб виконати її.

- Після одного з матчів ти на своїй сторінці в Твіттері написав, що «зараз у «Динамо» дійсно сильна команда» ...

- Так, я вірю, що «Динамо» здатне успішно виступати як в чемпіонаті, так і кваліфікуватися до групового турніру Ліги чемпіонів і успішно виступити там.

- Напередодні першого матчу з «Феєноордом» у тебе народився син, якого назвали Андрієм. Не на честь вашого колишнього одноклубника Шевченка?

- У моїй родині всі дуже поважають Шевченка, і я завжди захоплювався його грою. Радий, що доля подарувала мені можливість пограти з ним в одній команді, він дуже хороший хлопець. Народження ж дитини - це благословення Боже. Назвавши сина Андрієм, ми з дружиною хотіли підкреслити значимість цієї події і того, що це сталося саме в Україні.

Юрій Вишневський з Роттердама

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер