Браун ІДЕЙЄ: «Маємо намір виграти два матчі, що залишилися»

Браун ІДЕЙЄ: «Маємо намір виграти два матчі, що залишилися»

- З яким настроєм готуєшся до заключних поєдинків осінньої частини сезону?

- З бойовим. Ми маємо намір виграти матчі і з позитивними емоціями піти у відпустку.

- Вересень і жовтень у чемпіонаті України були для тебе не найвдалішими місяцями, адже за цей час вдалося забити лише один м'яч. Чому так сталося?

- У житті кожної людини бувають як підйоми, так і спади. Іноді ти відчуваєш себе добре, а іноді
ні. Це футбол. Що тоді сталося зі мною, чесно кажучи, складно сказати.

- Можливо, виникли проблеми через зміни тренера?

- Навряд чи. Так, відбулися деякі зміни у тренувальному процесі, але фундаментальними їх не назвеш. Незважаючи на зміни, завдання забивати м'ячі з мене ніхто не знімав.

- Брауне, перед поєдинком із донецьким «Металургом» ти захищав кольори своєї національної збірної і забив м'яч, але повернувся до розташування «Динамо» з запізненням, внаслідок чого навіть не потрапив до заявки на матч. Що тоді трапилося?

- Дійсно, я затримався по дорозі до Києва, але моєї провини в цьому немає. Справа в тому, що проблеми виникли у авіакомпанії, яка здійснювала рейс із Майамі в Париж. Зі столиці Франції я мав полетіти до Києва, але довелося на день запізнитися, оскільки полетіти раніше можливості не було.

- Чи обговорював із тренером цю ситуацію? Він натякав, що про подібний вчинок стане відомо й Ігорю Суркісу...

- Так, я переговорив із головним тренером, також пояснив ситуацію партнерам по команді. Олег Блохін сказав, що я спізнився, і президент клубу, можливо, накладе на мене штраф. Я вибачився і погодився з ним.

- На останніх прес-конференціях Олег Володимирович постійно говорить про те, що взимку команду покине кілька футболістів. Не побоюєшся за своє місце в «Динамо»?

- Боюся, звичайно, адже виходити на поле і грати по 90 хвилин хочуть усі, але не варто забувати, що в стартовому складі всього 11 місць, а футболістів у команді куди більше. Якщо виконавець не отримує ігрового часу, то він повинен шукати собі інше місце роботи, де все буде складатися інакше. Це нормальний процес.

- Все ж у трьох останніх матчах на внутрішній арені ти забив чотири м'ячі...

- Я вірю, що здатен на більше. Необхідно старанніше працювати на тренуваннях і своєю грою доводити право на вихід в основному складі, В минулому сезоні я забив у чемпіонаті України 12 м'ячів. Зараз же в 16-ти матчах осінньої частини сезону мені вдалося забити таку ж кількість голів.

- А чи вистачить часу навесні, аби відзначитися ще стільки ж разів?

- Подивимося. Найважливіше
реалізовувати всі свої моменти.

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер